Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Poznati srpski jutjuber vređa fanove zato što je dobio komentar da je dosadan njegov prenos uživo! (VIDEO)

Objavio: RHT
31/03/2021 7:00 PM

Poznati srpski jutjuber Stefan Vuksanović poznatiji kao Mudja počeo je da vređa jednog od fanova zato što mu je u komentarima napisao da mu je dosadan njegov prenos uživo.

Stefan Vuksanović-Foto:Printscreen/instagram

Naime jutjuber je snimao live dok igra igricu zvanu “Hitmen”. Jutjuber nije mogao da pređe jedan deo igrice duži period gde mu je fan napisao da mu je dosadno. Kada je to on pročitao počeo je sa nerviranjem i vređanjem.

Jutjuber je počeo da viče i da mu govori šta sve može da radi dok gleda njegov “dosadni” live.

Počeo je da mu priča da umesto što gleda njegov live može da sredi svoj život kao i da ode do teretane da se sredi malo fizički.

Video: Converted/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner