Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

POZNATI ISKUSNI ŽIGOLO OTKRIO KAKO ZARAĐUJE 1.000 EVRA ZA NOĆ: Traži me baš ova vrsta žena, ali i NJIHOVI MUŽEVI

Objavio: RHT
20/11/2023 11:30 PM

Tom je rođen u Poljskoj, a u Njujorku živi i radi kao žigolo. U intimnoj ispovesti otkrio je da zarađuje oko 1.000 evra za noć, ali za razliku od se*sualnih radnica koje uspevaju da “završe posao” za 10 minuta, on sa ženama koje ga angažuju ostaje u proseku tri sata.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SoftWhiteUnderbelly

U podkastu Soft White Underbelly Tom je ispričao detalje iz svog nadasve uzbudljivog života, sve vreme insistirajući na tome da je uspeo da „pročita“ žene koje ga angažuju, te da je upravo zahvaljujući tome uspeo da opstane u poslu i bude veoma tražen.

– U početku su me angažovale samo za se*s, a posle prvog puta najčešće žele da se druže i da provode vreme sa mnom. Sve što žene žele je dobar slušalac – tvrdi Tom.

Često se događa da se njegov tročasovni angažman pretvori u višednevni, što, naravno, utiče i na cenu usluge koju Tom pruža. Tako on nedelju dana druženja sa ženom koja ga angažuje košta oko 7.000 evra.

Kaže da su njegove klijentkinje najčešće udate žene koje u braku ne dobijaju ono za čim žude. Angažuju ga, otkriva, i poslovne žene koje nemaju vremena da budu u vezi.

– Neke od njih su i pokušavale da budu u klasičnoj vezi sa muškarcima, ali kvalitet tih veza nije bio onakav kakav su očekivale – objašnjava Tom.

Priznaje da je u mladosti „mnogo grešio“ i da je često bio „s one strane zakona“, što ga je posebno uzbuđivalo. Okušao se u raznim profesijama, a onda se „skrasio“ kao poslovna pratnja. Ovaj posao radi pet godina i ne namerava da ga napusti.

– Dobro zarađujem i volim da budem intiman sa klijentkinjama. Neke od klijentkinja su mi poput prijateljica – tvrdi Tom.

On takođe nudi i mogućnost da sa damama koje žele da ga angažuju izađe na pravi romantični sastanak koji podrazumeva izlazak na večeru ili u pozorište. Kaže da je „možda malo skuplji od drugih kolega“, ali to opravdava tezom da „pruža bolje iskustvo“.

Otkriva i da su ga neretko angažovali i muževi za svoje žene povodom važnih datuma, a pamti i da su pojedini muževi voleli da ga gledaju dok ima intimne odnose sa njihovim suprugama.

Većina njegovih klijentkinja je starija od 40 godina i nikad mu, tvrdi, nije bitno kako izgledaju.

– Imao sam toliko žena u životu da mi odavno nije važan izgled, već pre svega ličnost – tvrdi Tom.

hypetv.rs/espreso

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner