Background adbanner
calendar

Petak 21. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽENA U BEOGRADU IZ ČISTA MIRA NAPALA MUŠKARCA NASRED ULICE! Prišla mu, krenula da viče, pa izvadila nož! HYPETV PROGRAM ZA SUBOTU 22. jun 2024! U podkastu “Sada i ovde” pevačica Alka Vujica OVO JE IMPOZANTNA VILE EMINE JAHOVIĆ! Košta više miliona evra, ovo se retko viđa i u svetskim filmovima! (FOTO) EVO ZAŠTO NAM JE KVALITETAN SAN NEOPHODAN: Evo šta se dešava ako ne spavamo dovoljno i kako to utiče na naše telo! DIJETA UZ POMOĆ KOJE JE NIKOLINA KOVAČ SMRŠALA 40 KILOGRAMA: Trik se sastoji u ovome, a ovo je njen jelovnik EKSKLUZIVNI DETALJI IZ PORODILIŠTA: Car ispričao šta se dešavalo u POROĐAJNOJ SALI! “Plašio sam se da li je dete u kolevci, da mi ne ispadne!” ANELI SE VRATILA U RIJALITI NAKON ABORTUSA! Kuka i jeca na sav glas, savija se od bolova, Janjušu zabranjen razgovor s njom! (FOTO) CITY HYPE: Nikolina Kovač o nepravdi koju je pretrpela od saradnika! Paola Hublin priznala da li je izgubila veru u ljubav! BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, ZAVELA SINA NAŠEG PEVAČA: Odjednom nestala, rodila sina, a evo kako danas izgleda! (FOTO) INDIJSKI TRIK KOJI ĆE VAS SPASITI: Evo kako da rashladite stan bez klime i ventilatora! “U SRBIJI NE SME DA NESTANE STRUJA!” Aleksandar Vučić hitno pozvao ministarku Đedović i poručio ovo “IZIGRAVALA JE PRINCEZU NEDODIRLJIVU” Komšije razvezale jezik o Ani Sević i iznele šokantne detalje: “Mnoge noći je proplakala zbog njega” ANELI ABORTIRALA! PLAČUĆI OTIŠLA IZ KLINIKE! Oglasila se i Sita! “VEROVATNO JOJ SE MRDA STOLICA DA IZLETI” Ana Ćurčić brutalno o Kačavendi: “Svašta nešto tu ima, biće dana da pričamo o tome” NAJAVILA SUOČAVANJE?! “U VEZI SAM SE OSEĆALA KAO MUŠKARAC!” Sara Stanković u CarCastu sa Vanjom ispričala ŠOK DETALJE – čovek je ISKORIŠĆAVAO ZBOG PARA (VIDEO) KAKO ĆE KARLEUŠA I DUŠKO PODELITI IMOVINU?! Oglasio se ON i sve OTKRIO!

POZNATI ISKUSNI ŽIGOLO OTKRIO KAKO ZARAĐUJE 1.000 EVRA ZA NOĆ: Traži me baš ova vrsta žena, ali i NJIHOVI MUŽEVI

Objavio: RHT
20/11/2023 11:30 PM

Tom je rođen u Poljskoj, a u Njujorku živi i radi kao žigolo. U intimnoj ispovesti otkrio je da zarađuje oko 1.000 evra za noć, ali za razliku od se*sualnih radnica koje uspevaju da “završe posao” za 10 minuta, on sa ženama koje ga angažuju ostaje u proseku tri sata.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SoftWhiteUnderbelly

U podkastu Soft White Underbelly Tom je ispričao detalje iz svog nadasve uzbudljivog života, sve vreme insistirajući na tome da je uspeo da „pročita“ žene koje ga angažuju, te da je upravo zahvaljujući tome uspeo da opstane u poslu i bude veoma tražen.

– U početku su me angažovale samo za se*s, a posle prvog puta najčešće žele da se druže i da provode vreme sa mnom. Sve što žene žele je dobar slušalac – tvrdi Tom.

Često se događa da se njegov tročasovni angažman pretvori u višednevni, što, naravno, utiče i na cenu usluge koju Tom pruža. Tako on nedelju dana druženja sa ženom koja ga angažuje košta oko 7.000 evra.

Kaže da su njegove klijentkinje najčešće udate žene koje u braku ne dobijaju ono za čim žude. Angažuju ga, otkriva, i poslovne žene koje nemaju vremena da budu u vezi.

– Neke od njih su i pokušavale da budu u klasičnoj vezi sa muškarcima, ali kvalitet tih veza nije bio onakav kakav su očekivale – objašnjava Tom.

Priznaje da je u mladosti „mnogo grešio“ i da je često bio „s one strane zakona“, što ga je posebno uzbuđivalo. Okušao se u raznim profesijama, a onda se „skrasio“ kao poslovna pratnja. Ovaj posao radi pet godina i ne namerava da ga napusti.

– Dobro zarađujem i volim da budem intiman sa klijentkinjama. Neke od klijentkinja su mi poput prijateljica – tvrdi Tom.

On takođe nudi i mogućnost da sa damama koje žele da ga angažuju izađe na pravi romantični sastanak koji podrazumeva izlazak na večeru ili u pozorište. Kaže da je „možda malo skuplji od drugih kolega“, ali to opravdava tezom da „pruža bolje iskustvo“.

Otkriva i da su ga neretko angažovali i muževi za svoje žene povodom važnih datuma, a pamti i da su pojedini muževi voleli da ga gledaju dok ima intimne odnose sa njihovim suprugama.

Većina njegovih klijentkinja je starija od 40 godina i nikad mu, tvrdi, nije bitno kako izgledaju.

– Imao sam toliko žena u životu da mi odavno nije važan izgled, već pre svega ličnost – tvrdi Tom.

hypetv.rs/espreso

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner