Background adbanner
Background adbanner

Poznata influenserka doživljavala torturu od vršnjaka u svojoj školi a sad progovorila pred TV kamerom o tome!

Objavio: RHT
06/07/2021 6:41 PM

U novoj emisiji na Hajp” televiziji koju vode popularni duo Vanja Veljić i njena majka Maja Veljić pod nazivom “Zamajavanja” priča se o temi koja svakako mnogo više treba da se potencira u Srbiji, a tiče se vršnjačkog nasilja.

Tom prilikom su se dotakle Vanjinog detinjstva i kako je ona proživljavala brojne opaske i nezgodne situacije u školi kao i to kako se njena majka nosila sa svim tim.

Pogledajte u videu šta je sve mučilo maloletnu Vanju danas poznatiju kao Vavanu koja je postala uzor mnoge dece u Srbiji.

 

Autor: Hypetv.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x