Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

POZNATA GLUMICA SE UNIŠTILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Više ne liči na sebe! (FOTO)

Objavio: RHT
23/02/2022 10:30 AM

Glumica Kortni Koks priznala je kako nije bila svesna svog izgleda nakon brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula. 57-godišnja Kortni ispričala je kako je pokušala da promeni izgled i da zaustavi starenje, ali je u tome preterala. Nakon brojnih zahvala odlučila je ipak da pusti da vreme učini svoje.

Instagram

– Bio je taj period u mom životu kada sam shvatila da

se menjam i da izgledam starije. A mladost sam pokušavala da održim godinama. Nakon svih zahvata, shvatila sam šta te silne injekcije znače za moju kožu i zdravlje, te iz današnje perspektive to više nikad ne bih uradila – priznala je zvezda serije “Prijatelji”.

– Shvatila sam da sam došla do trenutka kada moram sa svime da prestanem – iskrena je bila glumica u intervjuu za Sunday. Dodala je i to kako ne može da veruje da će uskoro napuniti 60 godina.

– Bože, teško je u to poverovati, a kamoli i izgovoriti. Nema ničeg pogrešnog u tome što sam blizu 60, samo ne mogu da verujem. Vreme zaista leti – kaže Kortni, koja ističe kako je od doktora tražila da je vrate na staro, a danas je prirodna koliko to može biti.

Courteney je inače od 2013. godine u vezi s 13 godina mlađim Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol, s kojim se i zaručila nakon godinu dana veze, no ubrzo su raskinuli zaruke da bi ostali par.

Na setu filma “Vrisak” upoznala je bivšeg supruga Davida Arquetta, s kojim se vjenčala u lipnju 1999., a razvela u svibnju 2013. godine. Bivši supružnici imaju 18-godišnju kćer Coco.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner