Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

POZNATA BLOGERKA PAPRENO NAPLAĆUJE SPAVAĆE!

Objavio: RHT
12/01/2023 11:00 AM

Poznata fashion blogerka Dunja Jovanić pokrenula je svoj privatni biznis prodaje spavaćica, a upravo zbog jedne spavaćiće je dospela na metu različitih komentara.

Foto: Printscreen

Blogerka putem svoje internet stranice pored pidžama prodaje donji veš i kupaće kostime opremu za

.Jedna specifična spavaćica privukla je pažnju kako zbog svog kontroverznog imena tako i zbog svoje cene.

After sex limited pidžama koja je kako piše na sajtu izrađena od svile košta 29.990 dinara. Mnogi ljudi nisu ostali suzdržani pa su komentari na društvenim mrežama podeljeni. Od onih koji su oduševljeni i hvale je do onih koji su preplašeni cenom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner