Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

POZIRALA BEZ GAĆICA! Najvreliji snimak Milice Dabović, nauljena od glave do pete (FOTO)

Objavio: RHT
01/12/2022 5:30 PM

Na Instagramu je osvanuo provokativni snimak Milice Dabović sa snimanja i fotografisanja za OnlyFans i ovog puta je zaista izazvala burne reakcije.

Foto: Instagram/PRINTSCREEN

Otkako je otvorila profil na platformi za odrasle i otišla korak dalje, bivša košarkašica Milica Dabović privlači ogromnu pažnju, a svi bi da zavire u njen nalog i vide kakve objave tamo postavlja, s obzirom na to da je i na Instagramu provokativno raspoložena. 

Milica je sada na Instagramu objavila video sa snimanja za OnlyFans, dok je pozirala provokativno našminkana, u brushalteru i providnim čarapama, a jasno se vidi da gaćice nema.

Nauljila je celo telo, stavila crveni karmin i zalizala kosu, obula crvene cipele, pa su muškarci odlepili zbog vrelih kadrova, iako snimak traje svega nekoliko sekundi.

“Mrzite me ili volite, ja ću uvek da sijam”, poručila je Milica uz objavu.

Foto: Printscreen Instagram

“Volim da se fotografišem i ponosna sam na svoje telo. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini i zašto ne bih to pokazala i drugima. Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu, jer je za mene lepo, zgodno žensko telo čista umetnost. Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike!”, poručila je nakon što je otvorila nalog od kojeg je počela da zarađuje.

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner