Background adbanner
calendar

Sreda 17. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LETI PERJE! Sukob Miljane i Nenada ne prestaje, nastala opšta pometnja! LOM MAJA “ZABIBERILA ČORBU” JANJUŠU I ANELI! Starleta sve šokirala potezom, a onda progovorila o vreloj akciji DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O DECI: “Moja je krivica jer su me videli uplakanu…” “Stanislav je PREVIŠE DOBAR za Maju i Mionu!” Ekskluzivno! Ramiz OPLEO! (VIDEO) POTRESNO! ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NOVU TRAGEDIJU! Zavijena u crno “Nadam se da Aneli NEĆE POBEDITI!” Ekskluzivno! Ramiz o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) MEŠTANI ZLOTA KREĆU U POTRAGU ZA DANKOM: Proveravaće se septičke jame, bunari… HARISOVA ĆERKA SE OGLASILA! Ovo je razlog zbog kog je PREKINULA KONTAKT SA MAJKOM Melinom?! Sve je jasno (FOTO) “ANELI JE UKRALA 500.000€! Time je KUPLJENA SLOBODA NJENOG BRATA, a njen VERENIK JE PLATIO ŽIVOTOM” Mustafa Durdžić ŠOKIRAO “Ša i Miona su FOLIRANTI!” Ekskluzivno! Ramiz Gusinac RASKIRNKAVA! (VIDEO) BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU! Žestok obračun, pale teške reči, ovo niko nije znao! ŠOK! “Džinovići su bili OSUĐENI NA PROPAST!” Ekskluzivno! Ramiz o RAZVODU Harisa i Meline! (VIDEO) MILJANA NAPUŠTA RIJALITI! Zvanična odluka, Marija je ključ njene odluke PEVAČICA MENJALA VRAČAR ZA SELO! Unuk sa autizmom joj je promenio život! M:TEL NA SAJMU PRIVREDE U MOSTARU: “Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija” HAOS NE PRESTAJE! Bebica i Miljana se ne zaustavljaju, skandalozno ponašanje! Obezbeđenje hitno reagovalo!

POZICIJA MESECA U NATALNOJ KARTI ODREĐUJE VAŠ ODNOS SA MAJKOM !

Objavio: RHT
21/03/2023 5:15 PM

Mesec u natalnoj karti govori o tome kakav odnos imamo sa majkom, pa na osnovu Meseca i njegove pozicije možemo uvideti koliko i kako smo vezani i šta nam predstavlja odnos sa majkom.

Foto:Pinterest

Tri pozicije Mesec govore o toj emotivnoj povezanosti sa majkom koja može da bude preterano i koja stvara neprirodan odnos i zbog toga odnosa osoba može imati problem da emotivni se ” razdvoji ” od majke i formira normalne odnose sa partnerom i svojom budućom porodicom.

Mesec u Jarcu stvara jako čudan odnos sa majkom i osoba ima potrebu da brine preterano o tome kako se ponaša majka i da često preuzima ulogu svoje majke. To može biti nasleđe po majčinoj liniji odnosno da osoba nesvesno kopira svoju baku po majci. To može biti veoma velika emotivna blokada što osobi koja ima ovaj Mjesec u Jarcu pravi velike probleme u proceni njene realnosti.

Foto:Pinterest

Mesec u znaku Device takođe govori o velikoj potrebi da osoba dominira u odnosu sa majkom zbog potrebe da sve dovede u savrsenom skladu i da sve funkcioniše kako očekuje realnost i okolina. Ovde nema previše razmena emocija ali ima velike težine i tereta koje osoba nosi u svom genetskom zapisu – uvek da sve bude savršeno pred drugima a kako se osoba oseca, to joj biva manje bitno.
Mesec u Škorpiji je najteža pozicija za Mesec. Ovde Pluton vlada ovim Mesecom i govori o ogromnom uticaju negativnih uticaja dok je osoba odrastala i često se osoba postavlja veoma odgovorno i zaštitnički prema  majci što može da bude i preterivanje. Osoba se oseća loše ako na trenutak ne misli na svoje posebno majku pa se često plaši da se opusti

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner