Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Filip Car je SMEĆE!” Mensur opleo po bivšem CIMERU VIDEO UMRLA MAJKA VITNI HJUSTON! Porodica o TEŠKOJ BOLESTI koju je imala Sisi! OVO JE DINO KOJI JE U POPLAVI IZGUBIO TRUDNU ŽENU! Ostao sam sa ćerkicom(5): Žive kod tetke, kuća im je potpuno uništena! SRAMNO! Da li je ova ANKETA OGLEDALO NAŠEG DRUŠTVA?! Mladi NE ZNAJU KO je Desanka Maksimović, a odmah PREPOZNAJU jutjubere i Nućija! Mensur RAZVEZAO JEZIK! Evo šta je ZAMERAO Stefanu Kariću: “Nema potrebe da lažem, ne bojim se!” (VIDEO) MACA OBJAVIO NAJTUŽNIJU FOTOGRAFIJU NAKON POPLAVA U BIH! Uputio poslednju poruku mladom paru: “Šta je život…” (FOTO) “Čitavog života me NEKO RANJAVA!” PRVI INTERVJU MENSURA AJDARPAŠIĆA posle dužeg vremena: Otkrio da li zaista VOLI SEBE (VIDEO) TUGA U SVETU SPORTA: Preminuo bivši reprezentativac, iza sebe ostavio ozbiljne uspehe! Ćerka Dragane Mirković EMOTIVNOM PORUKOM RAZNEŽILA MAJKU! Kakve reči, pevačica ostala BEZ TEKSTA (FOTO) PEVAČICA RAZOTKRILA MILANA KALINIĆA: “Viđam ga po Dorćolu kako zagleda klinkice od 20 godina! Opasan je on lik!” A ONDA SPOMENULA Branislava Lečića i njegovu tužbu Predsednik Srbije poslao MOĆNU PORUKU iz Hamburga: “Nema spavanja na LOVORIKAMA!” (VIDEO) Javne ličnosti više NEĆE SMETI DA REKLAMIRAJU KLADIONICE! Dosta je bilo ovoga za glumce, pevače i sportiste! DODELJENA NOBELOVA NAGRADA ZA MEDICINU! Pripala dvojici Amerikanaca za otkriće mikroRNK! POPULARNI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV U STANU: Noć proveo sa devojkom! Nakon 23 godine, misterija još uvek nije razrešena! JEZIVA TRAGEDIJA U CENTRU GRADA: Majka čekićem ubila ćerku, na licu mesta pronađena dva oproštajna pisma! “SEKLA SAM VENE DA BI ME PUSTILI IZ RIJALITIJA! UZELA SAM NOŽ I GLEDALA DA UBIJEM NEKOG!” Stravična ispovest Ivane Keneški o bekstvu iz rijalitija

POTRESNA ISPOVEST ŽENE HEROJA! Lejla i njena ćerka Asja su preživele popave u Bosni: “KAD SAM DOŠLA DO NJE, BILA JE CRNA OD HLADNOĆE”

Objavio: RHT
07/10/2024 3:43 PM

POTRESNA ISPOVEST ŽENE HEROJA O KOJOJ PRIČA REGION!

Lejla Zalihić i njena 13-godišnja ćerka preživele su poplave u Bosni i Hercegovini. Lejla je skočila sa trećeg sprata i plivala tri kilometra bujicom kako bi spasila svoju ćerku Asju. Tako je Lejla postala heroj!

FOTO: prinscreen/x/AJBalkans

Lejla, žena čija je fotografija obišla region, nakon što je objavljeno da herojskim podvigom spasila svoju 13-godišnju ćerku Asju iz poplava u BiH, ispričala je kako je izgledala njihova borba za život.

– Kuća se jednom zatresla, drugi i treći put, mi smo zajedno sa kućom pali. Mene je tu voda nosila. Ne znam… Išla sam u krug i kako sam išla u krug, tako sam vazduha uzimala – ispričala je vidno uzrujana Lejla za “Al Džaziru”

Lejla i njena 13-godišnja ćerka bežale su od prizemlja do trećeg sprata. Za manje od 20 minuta, voda je i tu došla do plafona. Asja kaže da je u jednom trenutku čula majku kako je doziva.

-Ja sam čula da se neko dere, viče upomoć i doziva moje ime. Ja sam mislila da neko ko drugo nego moja mama i babo – rekla je Asja. Lejla je tada uspela da dođe do ćerke i zašiti je od poplava.

POTRESNA ISPOVEST ŽENE HEROJA

-Ja kažem “Asja, jesi li to ti?”, ona mi kaže “Jesam”. Ja sam tu dobila snagu i između drva zaronila dole. Udaralo me je u glavu, došla sam nekako do nje, ona je sva modra bila, crna od hladnoće – kaže Lejla.

Njena ćerka je ispričala kako je uspela da pluta na vodi neko vreme, da bi kasnije morala da se provlači kroz šumu kako bi došla do bezbednog mesta.

-Ja sam uzela neko drvo, stavila ispod sebe, da ne bih morala da plivam, samo sam plutala. U međuvremenu je svanulo i mogle smo da vidimo. Onda smo išle kroz šumu, penjale se.. Kiša je udarila, hladno, užasno – na ivici suza je rekla Asja.

Priča o Lejli Zalihić, koja je majka heroj, već je obišla i rasplakala region. Lejla je u toku katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu skočila sa trećeg sprata svoje kuće, plivala tri kilometra bujicom i spasila Asju. Na Lejli su vidljive povrede i ona je hospitalizovana. Njen suprug i ćerka su dobro, dok se za svekrvom još traga.

Hypetv.rs/aldžazira/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner