Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU

POTRESNI DETALJI TAJNE SAHRANE TONIJA MONTANA! Muzičar sam sebi podigao spomenik

Objavio: RHT
30/05/2024 11:27 AM

Potresni detalji sahrane Tonija Montana!

Velibor Miljković poznatiji kao Toni Montano preminuo je 22. maja u svom stanu u Beogradu! Kao što je bilo i najavljeno sahranjen je tri dana kasnije, u subotu, 25. maja, u njegovom rodnom selu Bojniku. Bez pompe, bez poznatih ličnosti, onako skromno u prisustvo samo desetak ljudi.

foto: printscreen/youtube/beerfest

Tonijev poznanik, radnik u pogrebnom preduzeću, otkrio je da je sahrana bila skromna. Bez mnogih tradicionalnih običaja, zbog finansijskih poteškoća porodice. Članovi familije su sami organizovali sahranu, a muzičar je sahranjen u porodičnoj grobnici pored svojih roditelja.

Potresni detalji sahrane Tonija Montana

Ono šro je mnoge iznenadilo jeste da je muzičar razmišljao o svemu unapred. Pa je pored nadgrobnog spomenika svojih roditelja, napravio i jedan za sebe. Na kome stoji uklesana zvezda, njegova slika u boji, godina rođenja. Dok u dnu stoji natpis:

“SPOMENIK PODIŽEM ZA ŽIVOTA”

Što nam govori da je muzičar i sam znao da kada ga više ne bude, da neće imati ko ni da ga sahrani. Jer kako se i ispostavilo, njegova familija i daljnja rodbina nije kako se priča u zavidnoj situaciji. Pa da nije sam uradio veći deo posla dok je još bio živ, ko zna šta bi bilo i kako bi bilo. Jedino što se meštani, ali i javnost pitaju, jeste kako su toliko svi poštovali, ako se niko od tih što su plakali zbog njegove smrti nisu pojavili na groblju, 25. maja?

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/republika/kurir/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner