Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava! FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju! ŽIVI BILI, NA MNOGA LJETA Vučić prisustvovao proslavi rođendana Miloša Zemana (VIDEO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) EKSKLUZIVNO! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) MILICA DABOVIĆ PONOVO ŠOKIRALA OBJAVOM! Ko nema para za pretplatu na sajt za odrasle, može da joj uplati na račun?! (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE! Otkrila najbolnije detalje ljubavi sa fudbalerom, PA SPOMENULA TRUDNOĆU

Objavio: RHT
07/06/2024 11:12 AM

Potresna ispovest pevačice!

Sandra Afrika nikada nije pričala o svom privatnom životu koji drži u strogoj tajnosti. O svojim momcima nikada nije polemisala, iako su je spajali sa mnogim kolegama i sportistima. Ona je sada prvi put smogla snage da javno progovori o bolnim detaljima iz svog privatnog života. Govorila je o porodici, ocu koji ih je ostavio, vezi sa fudbalerom, trudnoći…

Foto: Hypetv

Na samom početku pevačica je spomenula fudbalera sa kojim je bila u emotivnoj vezi šest godina, o čemu nikada nije govorila za javnost. Ona je sada otvorila dušu o vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim i tom prilikom je priznala da je bila trudna sa sportistom.

Potresna ispovest pevačice

Posle veze sa Mikišom koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina – kazala je Afrika priznajući da je trebalo da se venčaju.

– Da, u jednom momentu sam želela da se udam za njega. Mi smo iz veze otišli u bez veze – kazala je Afrika koja je ovom prilikom priznala i da je bila trudna s fudbalerom o čemu su mediji tada spekulisali:

– Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je – ispričala je Sandra.

Inače, Sandra je govorila i o odnosu sa ocem, te je šokirala sve kada je ispričala da ju je otac šišao na ćelavo.

Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim. A otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo. Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo. Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju. Ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to – rekla je ona sa knedlom u grlu.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/informer/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner