Background adbanner
calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE! U naredna dva sata ovi delovi Srbije biće na udaru pljuskova sa grmljavinom! David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAJKI! OPASAN VIRUS HARA POPULARNIM LETOVALIŠTIMA! Čuvajte se zaraženih komaraca, a evo i u kojim mestima u Grčkoj, Italiji i Španiji “JOŠ JEDAN BEBAC!” Nenad Aleksić Ša podelio vest o prinovi, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO) Vučević: Deklaracija temelj nacionalne politike, program našeg spasa i opstanka BALI BEG RAZOČARAO! Fotografije u kupaćem kostimu razočarale žene širom sveta! Posle ženidbe se totalno zapustio?! PRVO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA! Otkrila zašto je pobela! SKANDAL! Izvređali Dženifer Lopez jer je bila humana! Pevačica donirala milione dolara pomoći Palestincima pa nagrabusila ANĐELO I ANITA STAJU NA LUDI KAMEN!? Svi detalji, evo gde će starleta uložiti 100.000 evrića Ovih 12 KOŠARKAŠA idu na OLIMPIJSKE IGRE u Parizu! INTIMNA PROSLAVA DVA ROĐENDANA! Ena Luna oduvala 34 svećice, a tek da čujete ko je oduvao jednu! ZGROŽEN DESINGERICOM! Pevač brutalan:”Roditelji, vaspitavajte decu na vreme” KULIĆI PREKINULI ODMOR! Opšta pometnja, hitno se oglasili! Evo šta je razlog (FOTO) RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ! Konačno stavio tačku na brak dug 25 godina STIŽU RODE! RADOSNE VESTI U DOMU NENADA! Izabrali ime za bebicu! VRELA DŽEHVICA POPUT PRAVE JAHAČICE! Od ovog može da se rikne! (FOTO)

POTPUNI HAOS I HISTERIJA U CRNOJ GORI! Novak Đoković opkoljen sa svih strana

Objavio: RHT
23/07/2024 9:45 AM

Đokovića opkolili sa svih strana!

Naš najbolji teniser Novak Đoković zaludeo je javnost u Crnoj Gori, tačnije u Budvi, gde se trenutno nalazi. I gde se priprema za predstojeće Olimpijske igre u Parizu!

Foto: prinscreen/instagram/djokernole

Đoković je nakon finala Vimbldona otišao u Crnu Goru, gde je nakon par dana odmora otpočeo pripreme za Olimpijske igre. Promenio je par lokacija, a poslednjih dana trenirao je u Budvi, odnosno na centralnom terenu Slovenske plaže.

– Za nas je izuzetna čast i beskrajno zadovoljstvo što je Novak Đoković na terenima turističkog naselja Slovenska plaža obavio trening i poslednje pripreme u susret Olimpijskim igrama – izjavila je PR menadžerka HG Budvanska rivijera.

Foto: prinscreen/instagram/djokernole

Đokovića opkolili sa svih strana!

Stanovnici Budve i turisti bili su prisutni na praktično svakom Novakovom treningu, u jednom trenutku je viđen i u društvu Marije Šarapova u noćnom provodu. A posle treninga u ponedeljak uveče usledilo je i potpisivanje autograma. Ali i vriska i cika fanova kojih je bilo na hiljade. Kada su saznali da je novak na teniskim terenima, hrlili su svi ka tamo da ga makar vide i otpozdrave. A najveća gužva bila je ispred samog ulaska na teren gde je obezbeđenje jedva uspevalo da zadrži ljude koji su želeli od Đokovića da dobiju autogram. Da se slikaju sa njim, ali i požele mu srećan put u Pariz i dobar plasman.

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner