Background adbanner
calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Marko Bulat PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! “Mislim da sam bio kratak i jasan!” Pevaču zasmetalo pitanje! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Šokantne tvrdnje iz spoljnog sveta, PROCURILA NJEGOVA MRAČNA TAJNA! MARIJI KULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Rezultati nisu dobri, evo šta je dovelo do pogoršanja! “NUDILI SU MI TROJKU!” Marko Bulat šokirao priznanjem! “Nisam ja drvoseča!” “NORA DOZIVA TATU SVAKI DAN!” Srcecepajući detalji! Asmin nema pojma: “Pita za njega, nedostaje joj!” DEVICA VOLI ŠOK IZNENAĐENJA, VAGA LEP VEŠ, LAV JE BOG S*KSA, A EVO KAKO DA DOVEDETE DO LUDILA U KREVETU SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK SKANDALČINA! Lepi Mića uhvaćen U ZANOSU sa mlađom učesnicom, fotka šokirala javnost! Evo šta rade krišom! ŠOK FOTKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Evo kako je izgledala PRE OPERACIJA i šta je sve promenila, niko je ne bi prepoznao! SUBOTIĆKA OŠTRO O RIJALITIJU! Okrenula novi list: Tamo je najveći šljam, ja tamo nisam pripadala! ANELI URLA NA JANJUŠA! Nasrnula na njega, pljušte psovke i uvrede, obezbeđenje u pripravnosti! Mama Džehva OPLELA! ,,Anđelo ne može da preboli Teodorin uspeh!“ ANELI VIDELA ASMINOV INTIMNI SNIMAK! Jedna stvar ju je ODALA, izlanula se i priznala šok detalje! STRAVIČNO PRIZNANJE IVANA MARINKOVIĆA! Jecao dok je govorio: “Mogao sam UBIJEM NEKOGA” Učesnici zanemeli! “Anđelo voli muškarce?!” Ekskluzivno! Maca razvezala jezik o Rankoviću! (VIDEO) MATORA GRCA U SUZAMA! Slomila se zbog voditelja, ne može da dođe sebi! SKINULA SE DEVOJKA MIME KARADŽIĆA! Pokazala bujno poprsje i hot telo, 42 godine mlađa od glumca! (FOTO)

POSTOJI DRUGI ŽIVOT NAKON SMRTI? Evo šta sam videla i osetila dok su lekari pokušavali da me vrate u život!

Objavio: RHT
01/12/2022 1:30 PM

Četrdeset minuta sam bila mrtva

Foto: Printscreen Instagram

Kirsti, koja je inače majka trojice sinova, seća se da joj je njen otac predložio da pripremi to veče picu za dečake kako bi par mogao da ima malo mira.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije, Stju je pronašao ženu bez svesti, a naknadno je otkrio da je bila mrtva 40 minuta dok su lekari pokušavali da je vrate u život.

Ona je sedela na sofi, otvorenih očiju i “beživotna” – navodi da je njen verenik rekao da je imala “čudne” heksagonalne šare po celom telu.

Ubrzo je prebačena u bolnicu jer je prestala da diše, a lekari su rekli da ima samo šest odsto šanse da preživi. Kirsti je imala srčani zastoj i zbog sopstvene bezbednosti je stavljena u medicinski indukovanu komu, a njenoj porodici je rečeno da „očekuje najgore“. Dok se to dešavalo, Kirsti, koja je bila u nesvesti, tvrdi da se dogodilo nešto „magično“ i da je ubrzo „vraćena“ u život.

Nakon što ju je pronašao, Stu ju je spustio na pod i pokušao da je spasi. Rekla je: „Spustio me je na pod i započeo reanimaciju dok je razgovarao sa hitnom službom i nakon što dsam priključena na razne aparate, osoba koja je prva reagovala je koristila defibrilator da šokira moj slab otkucaj srca u ritam.

„Nažalost, nakon stabilizacije, ponovila se ista stvar i moje srce je kucalo tako brzo da bi na kraju stalo i odustalo. „Prva noć je bila ključna i nije delovalo dobro, a Stju jeu rečeno da treba da se pripremi da ja ne uspem – ali on nije imao ništa od toga. Sledećeg dana, Stju je insistirao da je vidi putem video poziva i rekao joj da će se venčati kada ona to uradi. Kirsti je te noći rekla da je bila u hitnoj pomoći i stavljena je u komu, kako bi stabilizovala srce.

„U ovom trenutku niko nije znao šta se dešava osim moje uže porodice, ali moja prijateljica je stupila u kontakt sa mojom sestrom i pitala šta se dešava. „Rekla je da je moj duh u njenoj prednjoj sobi i da sam je zamolila da napiše spiskove za moje dečake i tatu. „Moja sestra joj je rekla da sam u bolnici i da se borim za život i očigledno sam bila tamo više od dva sata.

„Rekla sam mojoj prijateljici da se moje telo lomi i nisam mislila da mogu da se vratim u njega, ali ona je bila stroga prema meni i rekla mi da se vratim. „U međuvremenu, u bolnici, mojoj porodici je rečeno da se pripreme za kraj. Dok je bila u komi, Stju je želeo da učini sve što je mogao da pomogne.
Kako je Kristi instruktorka meditacije od 2015. godine, Stju je kontaktirao sve njene prijatelje i molio ih da mu pomognu. Zamolio ih je da se mole za Kirsti i meditiraju i nije izgubio veru da će se spasiti.

„Njegova vera i sposobnost nikada nisu pokolebali, čak i kada su mu rekli da prognoza i dalje nije bila dobra – ali je ostao uveren da se vraćam kući.

Sledećeg jutra, lekari su odlučili da Kirsti izvuku iz kome i prate njeno stanje. „Došla sam i odmah tražila Stjua. „Počela sam da plačem kad sam shvatila da postoji samo još jedan slučaj poput mog gde je osoba preživela sa retkim problemima. Nakon nekoliko shvatila sam da su mi drugi „nepoznati“ faktori pomogli da preživim”, objasnila je.

„Sećam se kada sam se konačno vratila u svoje telo, da sam tačno znala šta treba da uradim da bih se izlečila, kao što je preuzimanje informacija. „Shvatila sam da ne umiremo, samo telo ide dalje, ali da moja misija ovde još nije završena. „Bez mraka, ne znate šta je svetlost i verujem da smo tu da se probudimo, rastemo i usavršavamo naše vibracije. „Svakodnevno sam zamišljala belu zlatnu svetlost kako teče kroz ćelije mog tela – ljudi bi se smejali kada bih rekla: „Znam da sam možda iskusila smrt, ali sam sada u formi i zdrava sam“, dodala je.

Sada ona deli svoju priču kako bi pomogla drugima koji se bore sa anksioznošću i ističe da su joj nalazi na kraju bili sjajni i da su lekari bili prilično šokirani kad su shvatili kojom brzinom se oporavila.

BONUS VIDEO:

Izvor: najžena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner