Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLOMIO SE PRED KAMERAMA! ŠOK PRIZNAJE GASTOZA: “Izlazio sam sa k**vama, umesto sa pokojnom majkom, shvatio sam koliko mi je značila, kad sam je izgubio” IMA NADE ZA NJEGA! Samir Ramović ide na transplataciju bubrega! Sve detalje o donoru otkrio na društvenim mrežama (VIDEO) “UBIĆU TE, KUNEM TI SE” Jelena Ilić URLALA na Ivana: UŽIVO U programu MONSTRUOZNO PRETILA BLJAKUŠA! ANĐELA ĐURIČIĆ PRE OPERACIJE! Mlitava, puna celulita! Lice iz zone sumraka! Skandalozne slike koje bi najradije uništila (FOTO) LUKAS PESMOM “LOPOV” NAJAVIO FILMSKI SPEKTAKL! (VIDEO) RIJALITI TALOG! Anđela planirala SUICID PRED KAMERAMA, Zvezdan ROBIJAO zbog UBISTVA, svemu kumovali Dalila Mujić i Milan Milošević! Sebe smatraju “ELITOM” a danas “PROSE” na TikToku Predsednik Vučić u Zrenjaninu! “OVO JE NAJVEĆA GRINFILD INVESTICIJA U SRBIJI IKADA” SVI U SUZAMA ZBOG NENADA ĆUBIĆA: “Bio sam u domu, svaki dan smo jeli jedno jelo” Tamara Vučić razgovarala sa Majklom Daglasom! Evo šta je holivudski glumac rekao o Srbiji (FOTO) “ONA HITNO MORA U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU” Narod ogorčen na Anđelu Đuričić nakon što je isplivao STRAVIČAN VIDEO ODRŽANO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA! Majka K.K. dopunila odbranu! Sledeće suđenje u oktobru MIONA PROVOCIRA KROFAKA! Nenad ne zna šta mu se sprema Šokantno! U Eliti rijaliti igrači se utrkuju ko je ranije postao kriminalac! Ponosni na to što su počinjali da se kriminalom bave sa 11 godina!(VIDEO) “Tea Tairović i Prijovićka nisu u istom rangu!” Olja Karleuša “Desingerica je potreban ovom vremenu” ANĐELA ĐURIČIĆ POSTALA I OSTALA PREDMET SPRDNJE! Nakon mirisanja PAZUHA, IZDUVNIH GASOVA, s*ksa pred kamerama, Zvezdan JEDVA pristao da joj stavi burmu! Blam! “MAJKA MI JE POSLALA PORUKU “JE L’ SI ŽIV?” Gasttozz o pokojnoj mami “Od njene smrti sam se promenio”

Posle duge i teške borbe preminula legenda Mančester sitija! Njegov sin objavio SRCEPARAJUĆU poruku!

Objavio: RHT
01/05/2024 6:28 PM

Posle duge i teške borbe preminuo je

Tužne vesti stigle su nam iz Engleske – posle duge i teške borbe protiv opake bolesti preminuo je legendarni fudbaler Mančester sitija Jan Melor(74).

Posle duge i teške bolesti
Foto:Profimedia

Ovu informaciju javnosti je podelio njegov sin Nil, nekadašnji fudbaler Liverpula i Vest Hema, a sada novinar “Sky Sports-a”. On je na Tviteru objavio srceparajuću poruku.

– Moj tata, moj heroj. Volim te! Hvala ti za sve! Skrhani smo bolom zbog odlaska mog oca. Hvala lekarima koji su mu pomogli tokom poslednjih dana borbe sa amiloidozom – napisao je on.

Šta je amiloidoza?

Amiloidoza je retko stanje koje se javlja kada se protein amiloid nagomila u organima. Amiloid je abnormalni protein koji se obično proizvodi u koštanoj srži i koji se može izbaciti u bilo kom tkivu ili organu. Bolest može pogoditi različite organe kod ljudi sa različitim tipovima nagomilanog amiloida.

PROČITAJ I:

“ORLOVI” oduševljeni nacionalnim stadionom

U sredu prvog maja u Surčinu su počeli radovi na Nacionalnom stadionu, a na svečanosti je prisustvovao i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Ovaj projekat oduševio je i mnoge fudbalere koji su se tim povodom oglasili.

Kapiten “Orlova”, Dušan Tadić, nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

– Mislim da je to nešto što je bilo neophodno za srpski fudbal. Jako je lepo igrati na velikim i lepim, na novim stadionima tako da uskoro ćemo i mi imati priliku da igramo na jednom takvom ovde kod nas u Srbiji. DETALJNIJE KLIKOM OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/SportKurir/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner