Background adbanner
Background adbanner

POSEBAN DETALJ PRED UDAJU: Evo šta Bojana Rodić drži pored prozora, ima važno značenje (FOTO)

Objavio: RHT
18/09/2022 11:00 AM

Bojana Rodić je pred venčanje sa Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske, objavila romantičnu fotografiju.

FOTO. instagram

Naime, Bojana je pred udaju pokazala na društvenim mrežama šta se dešava u kuću u Surčinu. Ona je ispred prozora postavila fotografiju buketa belih ruža i sve oduševila.

Pratioci Bojane i Mirka jedva čekaju da ih vide kako izgledaju i provode sa na poseban dan.

Inače, bele ruže poznate su kao mladine ruže i tradicionalni su svadbeni cvetovi. U tom smislu, one predstavljaju jedinstvo, vrlinu i čistoću novog braka.

Simbol su ljubavi za mlade, što dodatno jača asocijaciju i čini ih idealnim za brakove. Mladin buket često se sastoji od belih ruža i drugog cveća bele boje.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x