Background adbanner
Background adbanner

Porodila se Mia Borisavljević i na svet donela deveojčicu moćnog imena: “Zdravo svete, ja sam Tea Grujić”!

Objavio: RHT
11/07/2021 10:34 AM

Pevačica Mia Borisavljević juče je na svet donela drugu ćerku, a oglasila se prelepom fotografijom iz porodičišta, na kojoj bebu drži na grudima.

Mia Borisavljević-Foto:Printscreen Instagram

Uz zajedničku sliku na koju su se čestitke samo nizale je poručila:

– Zdravo svete. Ja sam Tea Grujic, sestra Emina i ćerka Bokijeva i Miina.Rodila sam se danas u 12:45h, teska sam 3,160 i dugačka 52cm. Dobila sam ocenu 10. Čupava sam, crna, baš kakvu me mama sanjala još u 5.nedelji trudnoće. Hvala svima na čestitkama i lepim željama. Odoh sada da spavam i gledam svoja bebeća posla. Voli vas vaša Tea

Ime Tea koje je Mia nadenula naslednici je grčkog porekla i znači- boginja, izvedeno je od grčke reči “theos”, što znači “Bog”.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x