Background adbanner
Background adbanner

Popularni izvođač Devito obradovao je svoju publiku najavom novog albuma!

Objavio: RHT
18/07/2021 9:51 AM

Devito je pre mesec dana izbacio pesmu “Telo” koja je i te kako brzo osvojila srca publike, a on je u tišini nastavio da radi i priprema nove hitove za svoju publiku.

Devito-Foto:Printscreen Instagram

Iako ne voli puno da medijski eksponira, na društvenim mrežama je vrlo aktivan, pa je ovog puta putem svog Instagram profila obradovao svoju publiku najavom novog albuma koji će uskoro ugledati svetlost dana.

– Najjači album u Evropi se privodi kraju – napisao je on, a fanovi nisu krili svoje oduševljenje.

Iako još uvek nije poznat datum izlaska albuma, fanovi su sigurni da ih očekuju pravi hitovi koji je ovaj izvođač pripremio.

Izvor: IDJ

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x