Background adbanner
calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOMŠIJE BORE ĐORĐEVIĆA OTKRILE DETALJE KOJE KIDAJU DUŠU! Evo po čemu će ga pamtiti: “Gledali smo ga….” (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE TREBALO DA POBEDI, a ne Anita! Ona je lepa, ali Miksi je KRALJICA!” Kristijan žestoko o pobednici ŽIVOT NADE TOPČAGIĆ OBELEŽILE TRAGEDIJE! Pevačici sestra preminula u izbeglištvu, brat joj ubijen, a sin joj imao nesreću, meštani rodnog sela sve otkrili! IZVUČEN LOTO MILIONER! Imamo i loto “Džoker”, evo gde je dobitni listić uplaćen JOVANA JOKSIMOVIĆ U MINIĆU OSTAVLJA BEZ DAHA! Gledaoci zanemeli kada su je ugledali u ovom izdanju “ZORICA BRUNCLIK JE LAGALA!?” Joca Stefanović UDARIO na stariju koleginicu: “Spavao sam kod njih u kući i bio sam sa njenom ćerkom, NIKADA neću prići Zorici Brunclik!?” “Čula sam se sa Gasttozzom čim je izašao iz pritvora!” Vanja Mijatović ekskluzivno za Hype TV! UROŠ STANIĆ UDARIO NA ASMINOVU MUŠKOST, PA OVO PORUČIO STANIJI! Rijaliti učesnik bez dlake na jeziku: “Ne preferiram pikavce!” (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO CRNU GORU! Epicentar je bio severozapadno od Nikšića ANA IVANOVIC POKAZALA ISKLESANE TRBUŠNJAKE U ČETVRTOJ DECENIJI! Bivša teniserka obradovala pratioce novim nizom fotki! (FOTO) DETALJNA PROGNOZA ZA VIKEND I NAREDNIH DESET DANA! Evo kakav nas vremenski preokret očekuje – OGROMNI PLJUSKOVI “Muškarcima nije važno čime se bavim, samo da dobro izgledam” Tarot Bejb otkriva sve što niste znali o njoj! PORODILA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Dina na svet donela blizance, a evo koja dva imena je odabrala! (FOTO) NOVI SKANDAL FILIPA I ALEKSANDRE! Drama ne prestaje, ONA NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI, hitno se oglasila EDI GRANT SE EMOTIVNIM REČIMA OPROSTIO OD BORE ČORBE! Britanski muzičar objavio nikad viđene fotke legende naše rok scene! (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno “Sada i ovde” i “Pretres” – NE PROPUSTITE!

POPULARNI GLUMAC ŠOKIRAO SVOJOM ISKRENOŠĆU! Miloš Biković ogolio dušu o svom detinjstvu

Objavio: RHT
06/09/2024 3:30 PM

Miloš Biković ogolio dušu o svom detinjstvu

Miloš Biković sada je jedan od naših najpopularnijih i najplaćenijih glumaca, a o svom detinjstvu i počecima ne priča baš često. Poput mnogih porodica, i Bikovićeva je u vreme raspada bivše Juge živela u lošoj materijalnoj situaciji.

Foto: ATAImages

Devedesete godine bile su teške za nas. Tata je ostao bez posla i bilo je momenata kada nismo imali ni za najosnovnije potrebe, a sok i čokolada su nam bile luksuz. Ali nije tada bilo teško samo nama već celoj naciji – ispričao je Biković nedavno za medije.

Bez obzira na to što nije bilo para, što se nije putovalo i uživalo u izobilju, Miloš nije, kako tvrdi, imao nesrećno detinjstvo:

Sa drugarima sam često igrao košarku, fudbal i ostale igre koje su zahtevale da budemo aktivni i da se družimo. Imali smo sreće, jer današnje generacije odrastaju uz ekrane mobilnih telefona i ne viđaju se. Već se igraju u tom virtuelnom svetu, nesvesni posledica – rekao je Miloš.

Sada živi u izobilju i svom nasledniku Vasiliju koga je dobio iz veze sa Ivano 9. januara može da priušti sve.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/informer/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner