Background adbanner
Background adbanner

Ponovio se! Ša kupio novu zver pa se odmah pohvalio na Instagramu!

Objavio: RHT
15/07/2021 2:16 PM

Reper Nenad Aleksić Sha pohvalio se juče svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram novim automobilom.

Nenad Aleksić Sha-Foto:Printscreen Instagram

Naime, on je još tokom boravka u rijalitiju svoj stari automobil poklonio rođenom bratu Peđi za rođendan, a budući da je ostao bez auta, često je sa cimerima uoči izlaska pričao da će jedna od prvih stvari na koju će se fokusirati nakon rijalitija biti kupovina novog auta.

U pitanju je automobil marke Mercedes, a evo šta nam je njegova izabranica Tara Simov rekla da li je učestvovala u odabiru kola: 

– Ja apsolutno nisam. Ja sam htela neki letnji auto da uzmem. Ovaj je takođe lep, ali ja sam više htela kabrio – rekla je Simova. 

Fanovi na društvenim mrežama su bili jako iznenađeni kada su videli da je reper prošetao novu zver i nisu krili oduševljenje novim kolima.

Izvor: IDJ

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x