Background adbanner
Background adbanner

Ponosni tata Relja izveo iz porodilišta Nikoliju i ćerkicu! Pevačica blista posle drugog porođaja!

Objavio: RHT
20/07/2021 3:50 PM

Relja Popović odveo je kući nevenčanu suprugu Nikoliju Jovanović  i novog člana njihove porodice – ćerkicu koju je pevačica rodila u subotu, 17. jula.

Relja Popović i Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen

Ponosni tata po dolasku u GAK Narodni front požalio se da je to vreme za njega još uvek jutro, pa je malo pospan, ali radost nije mogao da sakrije.

Relja Popović i Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen

Iz bolnice su mama i tata izašli nasmejani, a Nikolija blista četiri dana nakon porođaja.

Ona je bolnicu napustila u roze haljini, sa naočarima preko lica, ravnim papučama, a po izlasku je “pao” i nežni poljubac mladog para.

– Savršeno je protekao porođaj. Nećemo da vam otkrijemo koje ime smo joj dali. Beba je savršeno, mnogo sam srećna. Baka Vesna je najsrećnija i cela porodica je srećna. Ne plašim se ničega. Mislim da će ona i Rea biti sjajne sestre. Bitno je da se one vole i da se mi volimo – rekla je Nikolija po izlasku iz porodilišta.

Relja Popović i Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen

– Ja sam zbunjen, prošli put sam prisustvovao, sad nisam. Bio sam malkice zabrinut, sada sam bio sprečen da prisustvujem, ali znao sam da će sve dobro da prođe. I njena sestra treba da je vidi. Biti otac drugi put je veoma lepo. Treba da preuzmem tek tu ulogu, sve radim oko bebe. Sve sam i radio – istakao je Relja.

Relja Popović i Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen

Podsetimo, Relja je rođenje ćerke slavio dan nakon što se rodila. Slavlje je bilo upriličeno za najbliže prijatelje, u jednom restoranu, a sudeći po snimcima na društvenim mrežama na istom nije bila Nikolijina mama Vesna Zmijanac.

Nikolija i Relja već imaju ćerku Reu.

Izvor: Telegraf

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x