Background adbanner
calendar

Utorak 27. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PEVAĆU U SARAJEVU ZA NOVU GODINU BEZ HONORARA!” Aca Lukas i Saša Mirković ujedinjeno odgovorili na pljačku budžetskih para: “Sarajlije znaju šta je muzika!” (FOTO) VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2024. GODINE! Naredni mesec većini donosi finansijsku dobrobit, sem njima! “RED JE DA DOBIJEM DETE, BIĆE I SVADBE!” Rada Manojlović nikad iskrenije o svom ljubavnom životu! “LUDA SAM KAD SE ZALJUBIM!” Aleksandra Mladenović brutalno iskrena, otkrila da je zbog ljubavi zapostavila karijeru! EKSKLUZIVNO! JANJUŠ POSTAJE VODITELJ?! On otkrio sve detalje javno, evo kada počinje sa novim projektom! (VIDEO) “Zgodniji sam od Anje Bla!” Ekskluzivno! Mijat Stanojević nikad iskreniji! (VIDEO) “HTELA SAM DA SKOČIM SA BRANKOVOG MOSTA!?” Hajrija Ramadani preživela HOROR: “Muž me 26 godina maltretirao!” EVO GDE SE NALAZI STANISLAV KROFAK NAKON RASKIDA SA MAJOM! Javno otkrio čemu se posvetio, svu energiju uložio je u jedno! (FOTO) AGONIJA! “DECA SU IZABRALA DA BUDU SA MNOM, A NE SA NJIM!” Potresna ispovest Mirjane Milenković o torturi koja i dalje traje sa bivšim mužem “Hoće da mi ih oduzme!” “IZDRESIRAO ME JE DA GA ZA SVE PITAM I ČEKAM NJEGOVO ODOBRAVANJE” Mirjana Milenković u emisiji “(NE)DOKAZANI” o suprugu sa psihičkim poremećajem TANJA SAVIĆ SE PONOVO RAZGOLITILA! Pevačica se skinula u minijaturni kupaći, pa dobila pohvale pratioca na izgled! (FOTO) NOVA PRAVILA ULASKA U EU: Dobro pročitajte ovo da se kasnije ne biste hvatali za glavu! PRVA ŽENA BORE ČORBE JE SEBI ODUZELA ŽIVOT! Komšinica otkrila jezive detalje, evo šta je prethodilo stravičnoj nesreći! EKSKLUZIVNI INTERVJU ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: “Nije mi žao što me Prijovićka nije zvala na koncert. Družile smo se tokom takmičenja pa je svaku odneo svoj put…” ŠOK POTEZ ANE IVANOVIĆ! Zbog bivše teniserke se usijale društvene mreže! (FOTO) BRUTALNA PONUDA SAŠE MIRKOVIĆA I ACE LUKASA! Žele besplatno da održe koncert za Novu Godinu u Sarajevu, ali to nije sve! Evo na šta su spremni! (FOTO)

PONAŠANJE BENA AFLEKA ZGROZILO FANOVE ŠIROM SVETA! Evo kako je javno postupio prema blizancima Dženifer Lopez!

Objavio: RHT
27/08/2024 4:37 PM

PONAŠANJE BENA AFLEKA ZGROZILO FANOVE ŠIROM SVETA! Evo kako je javno postupio prema blizancima Dženifer Lopez!

Foto: Pinterest

Holivudske zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se posle dve godine braka, prenose američki i britanski mediji. Čime su konačno potvrđene spekulacije koje traju mesecima.

Džej Lo je zvanično podnela zahtev za razvod u Višem sudu okruga Los Anđelesa, a ovo označava kraj jedne ljubavne sage koja je, s velikom pauzom, trajala duže od dvadeset godina.

Njihova velika prepreka na putu ka razvodu bio je strah od reakcije njihove dece na rastajanje, jer su “znali da će izmešati porodice” kada su i stupili u vezu ponovo pre 3 godine.

“Njegova deca to dobro podnose, kao i njena. Svi su spremni da nastave dalje sa životima,” navodi izvor za Page Six, a prenosi Glossy.

Sva njihova deca vremenom su postala bliska i provodili su vreme zajedno u zabavnim parkovima, tržnim centrima, na odmorima, od 2021. godine. Džej Lo, koja je po udaji uzela prezime Aflek, bila je uznemirena na pomisao kako će razvod uticati na svu decu.

PONAŠANJE BENA AFLEKA ZGROZILO FANOVE ŠIROM SVETA!

“Petoro dece je uključeno u sve ovo. Znala je da će se porodice izmešati i nije sasvim prihvatila da je gotovo,” rekao je izvor nedavno.

Ipak, kako prenose mediji, Ben Aflek navodno je izgubio kontakt sa dvoje dece Dženifer Lopez, Maksom i Eme, u jeku razvoda slavnog para.

Kako je rekao insajder za “People”, Aflek nema kontakta sa šesnaestogodišnjim blizancima, iako je Džej Lo “i dalje bliska” s njegovo troje dece koje je dobio u braku sa Dženifer Garner, Vajolet, Serafinom/Flinom i Semjuelom.

“Činjenica da nije video njenu decu toliko dugo izgleda kao da je on njih ostavio, dok je ona vrlo bliska s njegovom decom,” navodi izvor, pozivajući se na Dženiferine izlaske ovog leta s Aflekovom decom.

Evo kako je javno postupio prema blizancima Dženifer Lopez!

Navodi se da je ona ranije izrazito hvalila Bena kako je dobar otac i kako je blizak sa svojom decom.

Ipak, izgleda da je, raskrstivši s njom, raskrstio i s njenom decom, dok je ranije provodio vreme s njima, posebno s Eme.

Džej Lo je, s druge strane, bliska s decom koju je Ben Aflek dobio pre njihovog braka. Ona je i nakon rastanka od Bena viđena u društvu njegove dece.

“To što nije s Benom ne znači da joj nije stalo do njegove dece,” navodi izvor.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner