Background adbanner
Background adbanner

PONAŠA SE KAO DA JE OČUH! Darko Lazić ni dinara ne daje za ćerku iz prvog braka!

Objavio: RHT
22/08/2021 8:53 AM

Pevač nije isplatio čak 32 alimentacije, a njegova bivša supruga ga je zbog toga tužila pa pravdu i novac traži na sudu.

Ana Seveić i Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

Folk pevač Darko Lazić konstantno zaokuplja pažnju medija, ali ne zbog odličnog pevanja i hitova kojih u poslednje vreme ima sve manje, već zbog ponašanja u medijima i sve burnijeg i skandaloznijeg privatnog života.

Kako se saznaje , pevač duguje čak 32 alimentacije za ćerku Lorenu (7), koju je dobio u bračnoj zajednici sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević.

Bez obzira na to što joj je obećao da će izmiriti svoja dugovanja, Darko to još nije učinio.

Zbog ovakvog ponašanja bivšeg supruga i oca svoje ćerkice pevačica je presavila tabak i sada svoje zakonom garantovano pravo traži na sudu.

– Ana je 2019. godine tužila Darka jer je želela da natera svog bivšeg supruga da ispuni svoje obaveze prema zajedničkoj ćerki. Međutim, do danas Darko se nije udostojio da plati nijednu ratu za alimentaciju – kaže izvor na početku razgovora za Alo! i dodaje da je ukupan dug koji Lazić ima prema ćerki narastao na gotovo dva miliona dinara.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

– Kada se bivši bračni par prvi put sreo na sudu, Darko se pravdao da je u lošoj materijalnoj situaciji, pa je molio sudiju za razumevanje i još malo vremena kako bi izmirio dugovanja prema Ani i ćerki. Ispričao je da zbog saobraćajne nesreće u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao i kako je morao da vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Obećao je da će do poslednjeg dinara sve isplatiti – rekao je naš izvor i dodao:

– Od tada je prošlo skoro dve godine i tužno je da se stvari nisu pomakle dalje od početka. Sada bivšoj supruzi duguje 32 rate za alimentaciju koja iznosi 500 evra, što je skoro dva miliona dinara. Iako u javnosti želi da se predstavi kao požrtvovan otac koji brine o svojoj deci, to je daleko od istine. Lorenu retko zove i još ređe je viđa, iako mu Ana ne brani kontakt – kaže naš izvor.

Izvor: Alo/Hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x