Background adbanner
calendar

Ponedeljak 4. Mart, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MACA DISKRECIJA POSTALA DEO HYPE TELEVIZIJE! Starleta kreće sa emisijom “Macina klinika” JK i holivudska glumica zajedno na pisti! Pop diva i “očajna domaćica” izdominirale u Parizu! VELIKI UDARAC ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Poznata povreda Piksijevog izabranika, Orlovi znatno oslabljeni SELMA BAJRAMI PRETUČENA?! Sva u modricama i podlivima, hitno hospitalizovana! Nikolina Pišek se obnažila! Fotka uzdrmala mreže: Slučajan vikend na moru! (FOTO) HYPETV PROGRAM ZA UTORAK 5. MART! Premijerno emisija “Trač kuvanje” Koliko VERUJETE ljudima? Da li ste okruženi ISKRENIM prijateljima! ŠOKANTNO! Evo gde se nalazi Mensur Ajdarpašić nakon napuštanja rijaliti! Otkriveno da li se vraća SVETSKO A NAŠE! Srbija ima čudo od golmana, mladi Petrović jedan od najboljih! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Ekskluzivno! Blondi raskrinkala ljubavni trougao! (VIDEO) VEČITI DERBI: Invazija “grobara” na Rajko Mitić – jug skoro rasprodat, “grobari” kupili mesta i na istočnoj tribini! BRESKVICINI FANOVI NAJAVILI MITING ISPRED RTS-A! Smatraju da je STRUČNI ŽIRI NAPRAVIO NAJVEĆU KRAĐU 21. VEKA! Sve PRŠTI OD LUKSUZA! Evo kako Ana Korać uživa u Dubaiju! TRAMP PONOVO POBEDIO: Vrhovni sud SAD presudio u njegovu korist! JEZIV NAPAD ANELI AHMIĆ! Jeca i urla na sav glas, niko ne može da je smiri, SNIMAK LEDI KRV U ŽILAMA! TOTALNA TRANSFORMACIJA! Andrija Kuzmanović smršao je više od 30 kilograma, glumac nikad lepše nije izgledao (FOTO)

POMRAČENJA UMA I RATOVI ZVEZDA: Zvezdan i Anđela protiv Ane, Maja i Car doveli Aleks do kolapsa!

Objavio: RHT
11/03/2023 6:00 PM

Veče iza nas obeležila je emisija ‘Pitanja novinara’. Voditelji Dušica jakovljević i Darko Tanasijević spremili su zanimljiva pitanja za naše zadrugare, koja su izazvala burne reakcije među njima. Veče su obeležile gnusne uvrede, rasprave, raskidi, pomirenja. Bila je to noć uzbuđenja.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić odmah su zaratile na početku emisije, a na njihovu svađu se nadovezao i Zvezdan Slavnić.

“To što je ona sa Zvezdanom me ne zanima, iskreno. Nemam problem sa njom, nego sa njenim ponašanjem, koje je jako drčno. Ona govori o sebi, a ja o sebi” – istakla je Ana.

“Da, to je istina. Ja nemam problem da ona meni kaže nešto, ali kad perfidno dolazi i spominje moje roditelje, to mi se ne dopada” – kazala je Anđela.

“Gutalica jesi, stojim iza toga” – poručila je Ana.

Anđela Đuričić je izjavila da je Ana zasigurno opterećena njenim likom i delom.

“Prag tolerancije mi je popistio. Ako sam joj niko i ništa, nema razlog da me vređa. Što Zvezdanu nije dala neki nadimak? Za mene smišlja nadimke, peva mi pesme. Kad sam pričala sa Adamom o nekim temama, ona je prišla, pa me je uvredila u prolazu. Onda dođe i pita zašto ljudi misle da je jka najviše bolim, e pa to je odgovor. Za Maju je rekla da Zvezdan ne bi bio sa njom, a onda je juče kazala da bi on bio sa njom. Sa Aleks se družila , pored svega što je bilo. Kako samo Anđela ne valja?” – upitala je Anđela.

“Kada bi Anđela shvatila koliko mi je nebitna u ovoj priči. Zaista mui nije važno sad sve ovo. Ja sam imala reakciju na sve ovo” – rekla je Ana.

Zbog urnisanja Zvezdana SlavnićaAna Ćurčić je završila u suzama.

“Ti si bezdušan čovek” – poručila je Ana kroz suze.

“Pusti me patetike i socijale. Što sam bezdušan jer tebe danima kako ovo ide napolju? Pogazila si svoje stavove i spremna si došla ovde, samo to ne možeš da izguraš. Neka sam bezušan po tom” – govorio je Slavnić.

“Oni su isti, a ja sam opozit. Došla sam sebe da spasim, Bogu hvala dragom. Moja deca za ovaj svet nisu spremna” – rekla je Ana.

Ana Ćurčić je poželela Zvezdanu Slavniću da što pre oženi Anđelu Đuričić i napravi joj dete.

“Ja ti od srca želim da te Zvezdan oženi i da ti napravi dete, od srca ti to želim, da živite u Bungišu” – rekla je Ana.

“Sram te bre bilo, što si ironična” – skočio je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić je uveren da je Ana Ćurčić isključivo fokusirana na njega, izjavio da je Ana vadila listinge iz MTS-a, kako bi ga proveravala.

“Mene to više ne interesuje, interesovalo me je dok sam sa njom imao komunikaciju. Ja znam da ona ti neće reći jer se ona ne igra rijalitija i ovo je samo njen život. Rekla je 100 gorih stvari upućenih meni, ali mene to ne interesuje. Ja sam tad bio još uvek šokiran da je ušla i zanimalo me je, a sad da nešto izgovori i ne verujem joj šta priča” – govorio je Slavnić.

“Ako nisam, kako izgleda kad jesam? Ja ne prilazim da je pitam te stvari, a ona je mene juče ispitala 17 stvari, da li ću biti sa Anđelom napolju i ne znam šta je tu interesuje. Ja sam rekao ako bude kakva jeste i normalno naravno da ćemo da bude zajedno, a nema veze šta ja hoću nego šta je ona htela da dobije sa tim pitanjem? Ako te ne zanima naša veza i moja i Anđelina došla si kao drug da mi pomogneš? Verovatno je taj bila u spasilačkom modu “- pričao je Zvezdan.

Anđela Đuričić je istakla da je ponosna na svaku zajedničku crtu koju ima sa Anom Ćurčić.

“Ne, moja je realna i zdrava, a neka gledaoci donesu sud kako izgleda to gledati i raditi. Ja se time nisam bavila, a ovo malo mi je pripisano da sam inspektor. Anđela ga znači podseća na mene “- dodala je Ana.

“Meni nije glupo da imamo neku zajedniču crtu, a pre ovoga mi je i naveo neke naše zajedničke crte koje nisu vezane za ovu temu. Ovo je možda čertvra ili peta, a druga za koju znate da smo jako slične” – ubacila se Anđela.

“Moja i Zvezdanova veza nije ni blizu ove veze” – poručila je Ana.

Zorica Marković je odgovorom dokrajčila Anđelu Đuričić, izvređala je da je gutalica i upitila joj niz uvreda.

“Ponekad me bude sramota što je sam sa takvim pušik*rkama u istom prostoru. Loša kopija Dalile, a ove jeftine kopije su mi smešne. Neka se zapita šta znači poželeti nekome smrt i baviti se morbidnim stvarima, stručnjak treba da se pozabavi njenim mozgom. Ja mislim da je presveta demon i da je ona gutačica plamena, ne ovaj… Ne znam odakle onih 15 miliona prodatih nosača zvuka ako sam najveće zlo. Kad neko guta sp*rmu i kad sp*rmatozoidi uđu u mozak postane zlo jer šetaju po moždanim ćelijama, a kad se sisaju palčevi i stopala, Zvezdan je pedantan čovek i o njemu mislim sve najbolje, ali mislim da nije samo njegova stopala ljubila i da je taj neko imao gljivice i kad se razviju u ustima imate potrebu da pričate i ne znate da se zaustavite, pa ništa niste rekli osim zla i smrti. Ako je zaljubljena i srećna, a prva je započinjala svađu, ja joj ćutati neću. Nju boli p*čka za sve, ja op njoj ne pričam uopšte kad ona dobacuje i k*nja mogu da kažem nešto i pričam mojim jezikom. Ti što prevrću očima ja pričam mojim jezikom. Ja nju ne vidim u vazuhu i prostoru. Samo neka presveta gutačica bude srećna” – pričala je Zorica.

Ivan Marinković je ostao u šoku zato što Ana Ćurčić podržava Zoricu Marković. U raspravu se ubacio i Zvezdan Slavnić koji je potkačio Anu.

“Najviše sam šokiran Aninim ponašenjem, smejanjem sa Majom, češkaj tu Bilala. Ovo što je je Zorica rekla za Anđelu, samo da se razumemo da nisam ja na Anđelinoj strani. Poslednje što si pitao Anu kaok komentariše ovo što je Zorica rekla Anđeli, ja ne znam da li Ana zaboravlja jednu činjenicu i da je Ana više puta čula to, kako ona reče “majka”. Vi se pozivate na neko majčinstvo, pa mi to nije jasno” – govorio je Ivan.

“Ti si postala takva klošarka. J*bote ko te napravio, to si ti i zato si tu sela. Klošarko raspala, teška si klošarka. Ovo ti je smešno, a da se tvoj detetu to desilo tad se ne bi smejalo. Klošarko jedna” – nastavio je Slavnić.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić našli su se zajedno u spavaćoj sobi oči u oči, pljuštale su uvrede.

“Klošarko jedna idi tamo malo da slušaš” – rekao je Zvezdan

“Nisi Slavnić, nego si gla**ć. Gla**ću pali, mr* u pi**u materinu” – rekla je Ana.

“Debilu, što si se sklonila? Ajde ponsono da slušaš ono, klošarko prljava. Napu**š se ku**ca, ne ti ne pu**š. Pošto pričaš o gutalici, gutala si kao vodu” – rekao je Zvezdan.

“Bolesniku jedan bolesni, da ne vidim svoju decu…Ti si taj što se kune. Što si nervozan. Toliko si odvratan, gadan i bedan” – pitala je Ana.

Zvezdan Slavnić je Anđeli Đuričić očitao bukvicu i svalio svu krivicu na nju za haos koji je nastao.

“A ti idiote, ozbiljno ti kažem budeš li radila ovako nešto, ja ovako moram da se ponašam jer dozvoljavaš sebi. Kad si sama radi šta hoćeš, a pošto si sa mnom ne možeš to da radiš i ima posledica. Sediš ovde i 13 sati pričaš idiotizme. Je l’ mrziš Zoricu? Reci da je mrziš, a ne tri sata da držiš pridike idiote jedan. Znam da ti je ružno što ovo priča, ali normaklno je da će tako da bude i non stop to radiš. Sumanoto je što ona priča, ali je to njeno, a ja gledam tebe”

Zvezdan Slavnić je optužio Anu Ćurčić da je bila intimna sa nekim čovekom iz Bujanovaca.

“Je**la si se dole u Preševu, Bujanovcu, tamo gde si vodila moju kevu, u kući kod čoveka” – rekao je Zvezdan.

“Je l’ si ti normalan?! Kojoj kući kod čoveka” – pitala je Ana.

Maja Marinković je izjavila da je sigurna da od ljubavi Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića nema ništa.

“Ja sam njega posmatrala na drugarski način, sa nekim blagim flertom i imali smo taj način šale i komunikacije. Ja se ne ograđujem da on meni nije energetski super lik, prema meni je bio dobar i više nego korektan. Onje sam rekao da mu više pristaju neke devojke koje su bile sa mangupima. Zveki jeste mangup i šmeker, to se u gradu zna i to ne menja mišljenje o njemu. Verujem da bi Anđela imala drugačiji odnos prema meni da je u drugačijoj situaciji. Ja da sam na njenom mestu nikad ne bih napadala Anu, a ako ima takav stav prema Ani treba da ga ima prema svakoj devojci. Malo mi je irnoija života kad sam videla onaj klip kad smo se šalili na garnituri, a Anđelu teši Aleksandra. To mi je totalo suludo. Ja gotivim kad je neko direktan, ne samo uvrede i arogantan način, može staloženo da se kaže neki stav. Ja sam Zvezdanu rekla da neću da provociram, to je čak i teška reč jer ja ništa nisam radila sama sa sobom. To nisu bili moji planovi, nego naši. To je bio dogovor u toku druženja, ako ne bude u vezi sa njom” – pričala je Maja.

Zvezdan Slavnić zapretio je Ani Ćurčić da joj neće dati mira , da neće spavati od njega. Zatim ju je pljunuo i spolivao. Anđela Đuričić mu je rekla da zaista preteruje.

“Nabijem te na ku**c “- rekao je Slavnić.

“Nabijem i ja tebe na ku**c, smradino jedna smrdljiva” – rekla je Ana.

“Puš**ćeš mi ku**c” – rekao je Zvezdan.

“Ma boli me bre du*e, čekaju me bolja vremena” – rekla je Ana.

Filip Car je istakao kako je zamerao Aleksandri Nikolić za Dejanovu posteljinu, Aleks svalila krivicu na sebe, pa istakla da je za nju Miloš Biković.

“Daj reci, nemoj to rekla kazala. Ovaj rolerkoster zbunjivanja i ove foliraže, ne mogu da ostanem imun. Ja nju sad povlačim za jezik, boli me k*rac za sve. Kad sam ja krio mišljenje? Kad sam devojkama pričao sa strane? To su sve ludila. Optužbe koje je upitila na moj račun se graniče sa zdravim razumom. Žao mi je što su se desile neke reči od mene ka njoj, konflikt i frka. Ja ni sa kim neću da pričam o Aleksandri i da vodim abrove. Ne želim da moji prijatelji ulaze u konflikt sa njom, neću da se vređam i da se mirim sa njom, ja ću totalno da se povučem. Ja sam neko ko radi neralne stvari, ali je vrlo realan, ne volim te fore i posteljine. Ja sam sklonio tu posteljinu i bio sam sa drugom. Ona zna koliko sam zamerao posteljinu nje i Dejana, spavao sam dva meseca na mačkama mau, mau i moli je da je prevrne” – pričao je Car.

“Ja sam kriva što sam dozvolila neke stvari i dozvolila da nekog stavim ispred sebe. Ja ne mogu da pričam… Nije on kriv ni za šta, za sve sam ja kriva. Promenila sam mišljenje, danas sam se probudila i promenila mišljenje. Ja sam kriva za sve, šta god da sam uradila i napravila od sebe. Ne mogu da krivim nekog drugog za moje postupke” – pričala je Nikolićeva.

Maja Marinković je progovorila o svojim poniženjima koje doživljava od strane Filipa Cara.

“To nije normalno, nismo ni mi normalni. Niti s tobom, niti bez tebe. Ja ne mogu da kažem da ne volim ovog oteklog čoveka, volim ga jer ne bih dozvoljava neke stvari. Odmah ću da kažem da neće iskalirati u situaciju kao što su imali oni juče. Jeste nemoralno, ali nije on meni bilo ko. On je moj bivši dečko, prošli smo svašta nešto i eto, tako je kako je” – rekla je Maja.

“Namerno to radi, znam ja tu mrcinu oteklu kako provocira. Poznajem ja tu bitangu godinama unazad i tu ne mogu da se kompleksiram, a sa Aleks je bila ozbiljnija priča. Ne kažem da on to ne bi opalio. Maja Kovačević mi je rekla lepu rečenicu: “Nisi svesna kako izgledaš i koliko ne poštuješ sebe”. Ja neću da krivim njega ako se nešto desi, ni prošli put nisam upala u postelju, znam ja kako sa ovom barabom, ali mora i on da zna da sam velika baraba” – pričala je ona.

Miljana Kulić priznala je da oseća grižu savest prema Nenadu Macanoviću Bebici i da ne vidi budućnost sa Lazarom Čolićem Zolom.

“Moje emocije prema Zoli su godinama evidentne, pokušavala sam da pobegnem iz tog odnosa, da uz Nenada Macanovića Bebicu prebolim Zolu i da ću, pošto nam je odnos bio toksičan, jednostavno sam našla utehu, ali sam zavaravala sebe. Kada sam bila sa njim, samoj sebi sam govorila sve najgore o Zoli. Ne nalazim opravdanje za sebe, to što sam uradila Zoli kada smo bili u fenomenalnom odnosu. Idealan je Zola bio prema meni, izgleda nisam navikla na dobro, napunili su mi glavu” – rekla je Miljana.

“Ne vidim i mislim da nema, iako ne bude bilo, ja ću posle rijalitija da potražim stručnu pomoć. Ja sam rekla da bih bila najsrećnija da u nekim situacijama nemam emociju prema Zoli, ne vidim budućnost, ali se nadam budućnosti” – rekla je Miljana.

Marko Stefanović i Sanja Grujić su konačno prekinuli svoj odnos za sva vrmena.

“Da li možeš da se pomeriš i da mi ne stvaraš nervozu?” – pitala je Sanja.

“Ne” – rekao je on.

“Okej, završili smo. Iseli se iz kreveta” – poručila je Grujićeva.

BONUS VIDEO

hypetv.rs / PINK.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner