Background adbanner
calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA U CENTRU GRADA! ZAPALJEN AUTO rijaliti učesnice NASRED ULICE! ANĐELO RANKOVIĆ PRELOMIO I OTIŠAO! Nije mogao više da izdrži, očekuje se Anitina reakcija DRAGANA MIĆALOVIĆ ZAPEVALA! Glumica u duksu i bikiniju pustila glas i oduševila sve! (VIDEO) KARDI BI SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA! Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo! “U zatvoru su izašli DEMONI iz mene!” Gastoz o Tajlandu, DEVOJCI, pa o Desingerici: “Ne bih mu dao da mi PLJUJE U USTA!” FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve OVE DVE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! OTKRIO ISTINU! “EDITA I JA SMO HTELI DA PREVARIMO NACIJU!?” Deni Boneštaj: “Neću više da živim u laži!” Pevač o njihovoj “ljubavnoj vezi” NOVAK ĐOKOVIĆ ZABRINUT! Njegove reči uplašile celu naciju, nije dobro! “ANITA JE OČEKIVANO POBEDILA! Narod je birao između devojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima NEUNIŠTIVI NOVAK ĐOKOVIĆ! KAKAV MEČ! Najbolji teniser sveta posle dramatičnih scena i povrede u polufinalu Olimpijskih igara! VUČIĆ O RUDARENJU LITIJUMA: Dok ne dobijemo sve garancije za zaštitu životne sredine neće biti kopanja VUČIĆ OBRADOVAO SVE RODITELJE U SRBIJI: “Za drugo dete roditelji dobijaju 2.000 evra više nego do sada, POVEĆANO JE I ZA 3. I 4. DETE! ENDOKRINOLOG UPOZORAVA! Ovo je najveća jutarnja greška: Zbog nje se neverovatno goji, postoji opasnost i od nastanka dijabetesa PREDSEDNIK VUČIĆ O NAPADIMA I KONSTANTNOM PRITISKU: Ne plašim se Šolaka, ni njegovih veza u CIA! (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda

POLICIJSKA UPRAVA POŽAREVAC UPUTILA VAŽAN APEL! Evo o čemu se radi, ovo je veoma bitno!

Objavio: RHT
01/08/2024 4:31 PM

POLICIJSKA UPRAVA POŽAREVAC UPUTILA VAŽAN APEL!

Photo: Printscreen Instagram/mupsrbije

Photo: Printscreen Instagram/mupsrbije

Photo: Printscreen Instagram/mupsrbije

Odeljenje za vanredne situacije u Požarevcu apelovalo je danas na građane da ne pale travu i nisko rastinje na takvim područjima, posebno u blizini obradivih poljoprivrednih površina ili u blizini šuma, zbog opasnosti širenja požara koji može da ugrozi živote građana i nanese veliku materijalnu štetu.

Apel je usledio nakon najave toplog vremena koje pogoduje nastanku požara na otvorenom prostoru i njihovom brzom širenju, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Požarevcu.

“Podsećamo da je Zakonom o zaštiti od požara i drugim zakonima zabranjeno spaljivanje trave i niskog rastinja na otvorenom prostoru, ostataka strnih useva, spaljivanje smeća, kao i loženje vatre u šumi i na udaljenosti od 200 metara od ruba šume”, saopštila je Policijska uprava u Požarevcu.

POLICIJSKA UPRAVA POŽAREVAC UPUTILA VAŽAN APEL!

Upozoravaju da su za nepoštovanje tih zakonskih odredbi propisane novčane kazne za fizička lica od 10.000 do 50.000 dinara.

Dodaju da kazne za spaljivanje ostataka strnih useva, biljnih ostataka i smeća za fizička lica iznose 10.000 dinara, a za pravna lica od 300.000 do 1.000.000 dinara.

Iz policije pozivaju građane da ukoliko dođe do požara o tome što pre obaveste vatrogasnu službu na broj telefona 193.

“Sektor za vanredne situacije će u narednom periodu, sa drugim linijama rada MUP, nadležnim inspekcijskim službama republičkog i lokalnog nivoa, pojačati nadzor i obilazak terena radi pronalaženja neodgovornih građana koji ne poštuju zakonske odredbe i njihovog procesuiranja, a sve u cilju smanjenja broja požara na otvorenom prostoru i povećanja bezbednosti naših građana”, navode iz PU u Požarevcu.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner