Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

POLICIJA DOŠLA U POSED NOVIH SNIMAKA! Da li će ova kamera REŠITI MISTERIJU NESTANKA Danke Ilić?

Objavio: RHT
03/04/2024 1:13 PM

POLICIJA DOŠLA U POSED NOVIH SNIMAKA!

Ispred stana u Boru u kom živi porodica nestale devojčice Danke Ilić (2) skinuta je sigurnosna kamera koja je snimala deo zgrade baš ispred stana ove porodice.

Foto:facebook printscreen /ivanailić danka ilić, policija došla u posed
Foto:Facebook printscreen/Ivana Ilić policija došla u posed novih snimaka

– Utvrđuje se da li je ta kamera, ali i druge kamere iz same zgrade, snimila nešto što bi bilo od koristi za istragu – kaže naš izvor.

Mala Danka je, da podsetimo, nestalala 26. marta ove godine iz borskog naselja Banjsko polje dok je bila na porodičnom imanju sa majkom i godinu dana starijim bratom. Inače, porodica Ilić živi u Boru.

Komšije iz zgrade u kojoj žive Ilići kažu da je Dankin otac Miloš dolazio sa policijskim inspektorima u stan pre neki dan.

– Inspektori su sigurno pretresli, odnosno pregledali i njihov stan i obavili sve potrebne provere u potrazi za eventualnim dokazima. To nije ništa neobično u ovakvim sitacijama – objašnjava izvor.

KOMŠIJE SU VIDELE OCA

Komšije kažu da od 26. marta kada je Danka nestala, prvih par dana nisu viđali Iliće, a onda su videli Miloša.

 Miloša sam sreo u hodniku, zajedno sa njim su bili i dvojica inspektora u civilu. Vidi se da mu je teško, pognute glave je bio sve vreme. Ja izlazim iz stana, a oni ulaze, ali nisam mu se javio. Ne bih znao ni šta da mu kažem, ko zna kako mu je. – ispričao je komšija za Kurir.

Oni dodaju da su pre neku noć čuli korake u njihovom stanu.

– Miloš i Ivana su tu već neko vreme, čuli smo korake u toku noći. Kao da neko non-stop šeta iz jedne sobe u drugu, ali nismo ih sreli. Ujutru kad krenem na posao, prolazim pored njihovih vrata. Baš sam primetila da je skinuta kamera. Začudila sam se što li su sad skidali, ali ko zna. Posle smo razmišljali šta ako je neko pokušao da im obije stan. Ne znaš kakvih ljudi ima, a svi su čuli kakve muke proživljavaju. Znaju da tu nije danima bilo ikoga. – podelila je komšinica koji živi u zgradi gde stanuje porodica Ilić.

KAMERE ĆE POKAZATI KO JE DOLAZIO

Inače, inspektori su uzeli i snimke sa komšijskih kamera, ne bi li na njima uočili nešto.

– Te kamere mogu da pokažu ko im je dolazio u posete u poslednje vreme. Da li se neko šunjao oko njihove zgrade ili stana. Da li je neko 26. marta, kada je majka povela decu u Banjsko polje, neko eventualno motrio na njih, pratio ih… Bukvalno se sve proverava i analizira. – kaže izvor.

Komšije su prokomentarisale i snimak iz Beča na kom se proverava da li je nestala Danka.

“MENI NE LIČI DA JE DANKA TA DEVOJČICA NA SNIMKU”

– Ja sam Danku viđao stalno ovde po zgradi kad god sretnem Ivanu da negde krenu. Znam koliko je dete i kada sam video objavljeni snimak iz Beča, uopšte ne mogu da poverujem da to može biti ona. Koliko god bismo svi želeli da jeste Danka, da je živa i zdrava negde, meni ne liči na nju. To dete sa snimka izgleda mnogo starije, kosica joj je duža, i dete već uveliko šeta na snimku. A Danka je malo dete, još nema dve godine. – kaže komšija porodice Ilić iz Bora.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/Kurir/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner