Background adbanner
calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANITA DOBIJA PEDALU!? Procurele šokantne poruke, skandalčina u najavi! “MOJ OTAC MI NIKADA NIJE REKAO DA ME VOLI!” Specijalno izdanje emisije “SHOWBLIZ” Nela Vidaković za klavirom u studiju HYPE TELEVIZIJE MILAN MAGLOV POSTAJE TATA! Šok objava, sve iznenadio! Podelio fotografiju, narod u neverici! Srpski influenser ne krije radost (FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ NIKAD ISRENIJE:”Često čujem onu priču, lako je njoj, ona ima” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 15. AVGUST! Lea Stanković u Kartama na sto iskreno o Andriji Jo! ŠOK ISPOVEST! RASKRINKAVANJE RIJALITI PRODUKCIJE “Honorar mi je bio SAMO 100e, a ugovor su mi dali da pročitam TEK U KARANTINU!” Bivša učesnica šokirala o pravilima (VIDEO) CITY HYPE! Tozla progovorio o Gastozu! Zorja nikad iskrenije o Teya Dori! (VIDEO) ŠOK! STANISLAV I MAJA RASKINULI!? Drama na moru! Nastao haos, leti perje, rade pesnice! SKANDALOZNO! ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA NAPRAVILA HAOS! Đina ne nosi DONJI VEŠ! Skandalozan snimak zaprepastio javnost, a šta će joj na to tek reći tata? “Devojka i ja za PUTOVANJE IZDVOJIMO 15.000 EVRA!” Lux otkrio i kog tiktokera NE VOLI! (VIDEO) ŠOK PRIZNANJE! Adama Adaktara vrbovao šef kriminalne bande?! Punih 10 godina ćutao o ovome (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TROJE RIJALITI UČESNIKA POGINULO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Policija na licu mesta izvlači TELA iz SMRSKANOG automobila BEBICA ISTETOVIRAO LIK TEODORE! Doneo KONAČNU ODLUKU ZA CEO ŽIVOT! Evo kako joj je DOKAZAO LJUBAV “HOĆU DA VAS ČUJEM, HOĆU DA VAS SLUŠAM” Vučić: Pozivam sve građane Malog Zvornika i okolnih mesta na razgovor u 18 sati (VIDEO) VOYAGE ŠOKIRAO ODGOVOROM! Reper progovorio o ljubavnom životu: “Zreo sam i ostvaren muškarac spreman za život sa Tamarom, ali …” “Ne bismo da nas Desingerica PRSKA MLEKOM!” Poznate sestre se PRŽE na repera? “Odličan je FRAJER, kao i MC Stojan” (VIDEO)

Paradajz se JAKO BRZO POKVARI U FRIŽIDERU! Ovako ga čuvajte da se NE UBUĐA!

Objavio: RHT
14/08/2024 1:10 PM

Paradajz se JAKO BRZO POKVARI U FRIŽIDERU

Pogrešno je da paradajz koji kupite i donesete kući, odmah stavite u fružider.

Foto: Pinterest

Stručnjaci tvrde da to nikako nije dobro, a objašnjeno je i zbog čega.

Špajz je mesto gde bi paradajz trebalo da stoji, pod uslovom da je ovakva prostorija tamna i relativno hladna.

Uglavnom se ova voćka (ne povrće) prodaje malo pre nego što postane potpuno zrela. Iz tog razloga ne treba ga stavljati u frižider jer će to otežati njegovo sazrevanje. Hladnoća će mu na neki način uništiti ukus i svežinu, a postaće gnjecav.

Paradajz se JAKO BRZO POKVARI U FRIŽIDERU

Sa druge strane, u špajzu ili nekoj tamnoj i hladno mesto će zadržati svežinu i ukus.

Foto: Pinterest

ZANIMLJIVOSTI

Prvi paradajz u Evropi bio je žute boje i zato su ga nazivali „pomo d’oro“, što u prevodu znači „zlatna jabuka“.

U početku je paradajz bio deo prehrane siromašnog italijanskog stanovništva ipak to se menja u 18. veku kada su Italijani odlučili malo da nadograde skromne obroke sa hlebom i ga napunili paradajzom.

Najpoznatija pica Margerita nastala je u 19. veku kada je kraljica Margerita di Savoja posetila Napulj. Pica majstor Rafaele Espozito pripremio joj je svoj specijalitet i obogatio ga paradajzom, svežim bosiljkom i mocarelom.

Hypetv.rs/V.M./Najžena.alo.rs/Rajska.rs

GLEDAJTE IMANJE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza…

Sve vesti iz Imanja čitajte OVDE.

LUKASOV SPEKTAKL

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle koncerta, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner