Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

Pokret “LEVIJATAN “ ZABRANJEN! Oglasio se vođa grupe: “Vodimo se kao nasilna organizacija”

Objavio: RHT
28/03/2024 4:23 PM

Pokret “LEVIJATAN “ ZABRANJEN!

Karijera “Levijatana” počela je još 2015. godine kada je oformljen pokret koji je predstavljen kao borba i spašavanje ugroženih životinja. Od samog početka, članovi ove grupe predstavljali su se kao žestoki momci koji su se obračunavali sa svakim ko postupa loše prema nemoćnim životinjama.

Pokret “LEVIJATAN “ ZABRANJEN!
Foto:facebook printscreen/ Pokret “LEVIJATAN “ ZABRANJEN!


Fondacija “Levijatan” predstavlja grupu ljudi koja za sebe kaže da se bori protiv zlostavljanja životinja, ali i zbrinjavanjem napuštenih. 

Međutim, kako je napredovala njihova grupa tako su optuživani i za različite nasilne radnje. Osim toga, optuženi su i da putem ove fondacije pokušavaju da se domognu i političke fotelje.

Uz mnogo prijava došlo je i do zabrane plasiranja njihovog sadržaja putem društvenih mreža. K ovome se oglasio i vođa grupe na Telegram grupi. Rečeno je da je pokret Levijatan zabranjen na svim društvenim platformama, a mi Vam prenosimo obaveštenje u celosti:

Fondacija Pokret Levijatan je TRENUTNO zabranjena od META korporacije. Nas logo i nase ime je zabranjeno. Vodimo se kao nasilna organizacija jer nas sadrzaj i ophodjenje prema zlostavljacima i nasilnicima nije prikladan za drustvene mreze.” pisalo je na početku ljutite objave uz nastavak:

Foto: Telegram printscreen


Da direktnije pojasnimo, po Facebook-u i Instagram-u, zlostavljaci i nasilnici imaju judska prava bez obzira na njihova krivična dela.” pisalo je između ostalog na grupi Telegram.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner