Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

POKLON POMIRENJA? Seka poslala Jeleni! A Jeca se odmah oglasila na instagramu!

Objavio: RHT
19/01/2023 11:00 PM

Dugo se spekulisalo o odnosu Jelene Karleuše i Seke Aleksić, a Seka je sada odlučila da prekine te glasine i pošalje Jeleni poklon iznenađenja.

Foto: Promo

Pevačica Seka Aleksić je do sada u više navrata pokazala da su moda i muzika neraskidivo povezane, a sada je nastavila to da dokazuje, lansirajući novi modni brend pod nazivom “Second skin by Seka”, a u okviru njega i liniju iz kolekcije ,”Stage”.

Foto: ATAImages

Naime, dugo se spekulisalo o odnosu Jelene Karleuše i Seke Aleksić, a Seka je sada odlučila da prekine te glasine i pošalje Jeleni poklon iznenađenja. Pevačica je to odmah podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

– Hvala dragoj Seki i Stanislavu na poklonima iz njihove nove “Stage” kolekcije! I jako mi se sviđa simbolika broja 555. Živimo u Matrixu životnih brojeva, puteva, ljudi..rođeni da budemo slobodni i srećni – napisala je Jelena.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, pevačice su više puta istakle da nisu u lošim odnosima i da između njih nema zle krvi. One su ovom objavom definitivno stale na put spekulacijama.

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner