Background adbanner
Background adbanner

POKAZALA KOLENO NAKON ZAHTEVNE OPERACIJE: Zbog zdravstvenog problema na sestrinoj svadbi Džejla je morala da uradi OVO!

Objavio: RHT
10/08/2022 2:15 PM

Pevačica Džejla Ramović je pre nešto više od dva meseca operisala koleno

FOTO: ATA Images

Prilikom odlaska na prvu fizikalnu terapiju Džejla je na društvenim mrežama pokazala kako sada izgleda njeno koleno, pri čemu je bio vidljiv ožiljak koji polako zarasta.

– S obzirom na to da je bila zahtevna operacija. Prošlo je dva i po meseca od nje. Nekako je posebno izražena posledica te operacije u mom životu. Nije mi bilo svejedno, ali sam jedva dočekala da dođem do nekog stepena gde mogu da se vratim na scenu – ispričala je Ramovićeva nedavno za Srbiju Danas.

Foto: Instagram

Podsetimo, pevačica se zbog ovoga nedavno pojavila na venčanju svoje sestre u ravnoj obući dok su sve druge pripadnice nežnijeg pola bile na visokim potpeticama.

BONUS VIDEO:

izvor: pulsonline.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x