Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

POKAZALA GOLE GRUDI! VIDI SE SVE! BEZ CENZURE (VIDEO 18+)

Objavio: RHT
24/01/2023 10:30 PM

Anđela Đuričić, zadrugarka, uhvaćena je u potpunosti gole pred kamerama, i to ne samo kada su u pitanju vrele akcije sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: Printscreen Instagram

Ona se potpuno skinula i pokazala grudi, ne obraćajući pažnju na to ko će i kako je videti.

Iako ona ne obraća pažnju na to ko će i kako je videti, ukoliko Zvezdan sazna za ovo, verovatno će joj zameriti na nemarnosti i ponašanju. Ana Đuričić, počela je redovno da se pojavljuje u javnosti i da iskazuje stav o onome što joj je partner sa kojim je provela petnaest godina života, radi pred kamerama.

Ova situacija je neprimerena i neodgovorna, a Anđela bi trebala da bude svjesna posljedica svog ponašanja i da se kontroliše pred kamerama.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner