Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

POKAJAO SE što je raskinuo sa Sanjom: “Bio sam mlad i glup”

Objavio: RHT
30/01/2023 11:59 PM

Bivši partner pevačice Sanje Vučić, Nikola Đorđević, priznao krivicu za prevaru tokom njihove veze.

Foto: Printscreen Instagram

Nekadašnji zadrugar Nikola Đorđević je tokom jedne emisije bio na meti loših komenatara i oštrih osuda od strane publike.

Nikola se proslavio romansom sa atraktivnom pevačicom, a pred sam ulazak u “Zadrugu” odlučio je da stavi tačku na njihov odnos.

Foto: Printscreen Instagram

Đorđević je u jednoj televizijskoj emisiji razgovarao sa gledaocima i sada se prisetio Sanjinih reči, koje su ga došle do živaca. On je rekao da je u to vreme bio mladi i glup, želeo je da bude dobar drug, ali se ispostavilo da je bio najgori čovek prema onima koje je voleo.

Foto: Printscreen Instagram

– Bio sam mlad i glup, hteo sam da budem dobar drug, a ispadao najgori čovek prema osobama koje su vredele, ništa nisam radio, a ispadalo je da sam sve ja radio. Žao mi je zbog toga, sve bih dao da to nisam radio, zato što sam bio loš čovek. Imao sam 20 godina, a ona 25, to je velika razlika, sećam se kada mi je pričala da je to meni tad bilo okej, ali da u njenim godinama mi neće biti okej, za sve je bila u pravu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner