Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

POKAJALA SE! NATAŠA BEKVALAC ZABRINULA FANOVE!

Objavio: RHT
19/04/2021 6:00 PM

Oglasila se na svom Instagramu i poslala bitnu poruku.

Kada je pop diva Nataša Bekvalac u pitanju, prvo što publici padne na pamet posle njenih vanvremenskih hitova i nestvarne lepote, jeste njen turbulentni ljubavni život, koji je neizostavna tema svakog medija u Srbiji otkako se novosadksa barbika pojavila na javnoj sceni.

Budući da iza sebe ima čak tri neuspela braka, novom objavom na Instagramu, odnosno citatom o muško-ženskim odnosima, je izazvala veliku pažnju.

Foto:Printscreen Instagram

Naime, ona je objavila citat u kome se pronašla, a tiče se muškaraca koji mame žene lepim stvarima dok ih ne obore sa nogu, a kad budu sigurni da su osvojili ženu, onda im više nije interesantna.

Baka se uvek trudila da nam muškarce predstavi kao folirante i prevarante, u prilog tome ide i njena izreka,

– Kad te mami i šećerom te hrani, kad te namami i hleb ti zabrani – glasio je citat, a Bekvalčeva se pronašla u istom, pa dodala:

– Da mi je da sam svoju babu slušala… (dok je emotikon koji se smeje i plače bio u nastavku)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner