Background adbanner
Background adbanner

POGINUO TRAKTORISTA! Preminuo za volanom pa sleteo u raku

Objavio: RHT
26/09/2022 11:35 PM

Jedan od meštana Vinarca primetio je uveče traktor u reci i javio policiji.

Foto: Pixabay/diegoparra

Dušan S. (78) iz sela Vinarca kod Leskovca izgubio je život kada je sinoć traktorom sleteo u reku Jablanicu, potvrđeno je danas Jugmediji.

Iz policijske stanice Leskovac kažu da je, zapravo, reč o prirodnoj smrti, odnosno, da je čovek najpre preminuo, pa sleteo u reku.

Ne zna se tačno vreme smrti, ali se zna da je iz dvorišta s traktorom izašao oko 18 sati. Jedan od meštana Vinarca primetio je uveče traktor u reci i javio policiji. Pored policije na licu mesta bili su i vatrogasci i ekipa prve pomoć, kaže PR policije u Leskovcu Marija Sokolovići.

Iza sebe je ostavio sina, kćer, unuke i praunuke.

BONUS VIDEO:

Izvor: Republika

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Policajac
 • TRAKTOR
 • U TRENDU

  CRNA HRONIKA

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x