Background adbanner
calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOBIĆE ODGOVOR KAKAV ZASLUŽUJU… Predsednik Vučić učestvuje na samitu Procesa Brdo-Brioni u Tivtu (VIDEO) SUZE, TUGA! Kraj druge pauze na suđenju, majke ubijene dece ušle u sudnicu na nastavak svedočenja! MILJANA ODUSTALA OD KIRETAŽE, PA SE VRATILA U BOLNICU?! Kulićke pokušale da napuste “Narodni front”, pa se vratile unutra, evo i zašto! Isplivali novi detalji! (FOTO) EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV LEJLA SALIHIĆ “MAJKA HEROJ”! Priča koja je sve oduševila GASTOZOVA DEVOJKA JE TRUDNA?! Već mesec dana pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO) NAJBOLJI TENISER SVETA KORISTI OVO SVAKI DAN! Nole započinje dan ovom namirnicom, košta samo 50 dinara HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Miljani Kulić odrađena KIRETAŽA pre sat vremena! Zola HITNO stigao u Beograd, Marija se ne odvaja od nje Poznato ko će sedeti pored DEČAKA-UBICE dok bude svedočio protiv svojih roditelja DEČAK UBICA PRISTAO DA SVEDOČI PROTIV RODITELJA?! Počelo suđenje u Specijalnom sudu “POKRIĆEMO SVE GRADOVE U SRBIJI 5G MREŽOM” Vladimir Lučić: Korak ka vozilima sa automatskim upravljanjem Nova pravila putovanja u EU! Ovo će svi morati da urade RASKRINKAVANJE! MILICA VELIČKOVIĆ O SOFIJI: “Bolesna animir dama” MAJKA DEČAKA UBICE STIGLA NA SUD! Gleda u jednu tačku i samo priča o Kosti! Skreće glavu od roditelja dece žrtava STRAŠNO! NASILJE U RIJALITIJU SE NE PREKIDA! Kristijan tuče redom druge učesnike!(VIDEO) “Vidim da je mnogima u Crnoj Gori Srbija glavni problem” VUČIĆ SE OBRATIO IZ HAMBURGA DEČAK UBICA DANAS OČI U OČI SA RODITELJIMA SVOJIH ŽRTAVA! Jecaji u Specijalnom sudu! (FOTO)

PODRŠKA PRIJATELJA JE UVEK VAŽNA: Vučić sa  Gzavijeom Betelom!

Objavio: RHT
24/09/2024 9:43 PM

PODRŠKA PRIJATELJA JE UVEK VAŽNA

Aleksandar Vučić i Gzavije Betel: Prijateljski susret na marginama Generalne skupštine UN

Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa ministrom spoljnih poslova Velikog vojvodstva Luksemburg Gzavijeom Betelom.

– Hvala dragom prijatelju @xavier.bettel što je došao da sasluša moj govor pred Generalnom skupštinom UN. Podrška prijatelja je uvek važna, napisao je Vučić na Instagramu.

Podsetimo, ranije danas predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić se sastao sa predsednikom Angole Žoaom Lorensom tokom zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku.

”Dobar razgovor sa starim prijateljem predsednikom Angole. Žoaom Lorensom, kojeg uskoro očekujem u Beogradu”, naveo je Vučić na svom nalogu na mreži Instagram.

Nakon toga, 14. po redu govornika, Vučić je dobio reč na Generalnoj skupštini UN gde se po ko zna koji put borio za prava srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

-Zašto sve ovo pominjem? Zato što smo i danas čuli od mnogih da je napadom na. Ukrajinu otvorena Pandorina kutija, rušenje međunarodnog prava; da je to presedan kakav Evropa nije zapamtila od Drugog svetskog rata. Reč je o notornoj neistini. Da ne bude nejasnoća, Srbija podržava Povelju. UN, teritorijalni integritet Ukrajine i nijednog sekunda to nije dovodila u pitanje, niti će.

-Međutim, kada ovde veliki lideri gorljivo i zapaljivo govore o potrebi ukrajinske slobode, o poštovanju. UN i njene Povelje, rezolucija, pitam se a što ne poštuju Povelju UN i Rezoluciju 1244 kada je reč o teritorijalnom integritetu Srbije, koju su u naletu sopstvene moći u trenucima kada su milili kako hoće, koliko hoće i dokle hoće da ruše norme međunarodnog prava, jer su , konačno pobedile sve suparnike, pa je moguće da iskale bes na jednom malom narodu i nezaustavljivo su hrlili u gaženje svih normi, čak se i ne trudeći da to posebno obrazlože i objasne – rekao je on.

hypetv/Alo!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner