Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

PODELILA SNIMKE SA INTIMNE PROSLAVE: Ovu glumicu ljubi Milica Pavlović!

Objavio: RHT
06/03/2023 12:00 PM

Dragana Mićalović u jednoj Beogradskoj kafani upriličila je proslavu povodom svog 32. rođendana, gde je okupila najuži krug porodice i prijatelja, pa se uz dobro poznate zvuke harmonike slavilo do jutra.

Osim porodice i najbližih prijatelja, na rođendanskoj proslavi pojavila se i pevačica Milica Pavlović, koja je inače Draganina kolegica još iz srednje škole.

Foto: Printscreen YouTube

Milica je bila posebno raspoložena, a koliko su njih dve bliske privatno, videlo se i po tome što su se u pojedinim trenucima njih dve grlile i ljubile, te da su bile neizmerno sretne što su to veče zajedno.

Atmosfera je dostigla vrhunac, a sve oči bile su uprte u slavljenicu koja je blistala i nije skidala osmeh s lica. Dragana je u jednom trenutku duvala svjećice, a potom zaigrala uz harmoniku i zapevala u duetu sa sestrom Slobodom Mićalović.

Foto: Printscreen Instagram

Dragana je zračila dobrim raspoloženjem u zelenoj haljini, dok su se Sloboda i Milica ludo zabavljale uz narodne hitove.

-Dragana i ja se poznajemo iz srednje muzičke škole. Tačnije, upoznale smo se na pripremama za srednju muzičku školu. Od tada se poznajemo, družimo, podržavamo i u ovom velikom gradu – otkrila je nedavno Milica, koju je na njenom prvom solističkom koncertu u Nišu podržala upravo Dragana.

BONUS VIDEO:

Izvor: balkaninsider.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner