Background adbanner
Background adbanner

POČINJE DOBA VELIKIH LETNJIH LJUBAVI: Posle 12 godina Jupiter se vraća u Ovna!

Objavio: RHT
10/08/2022 8:00 AM

Venera je ekspresivna, moćna, želi da se prikaže. Ovo je period u kom ćemo pamtiti neke stvari vezane za emotivni život. Jupiter u Ovnu daje optimizam, veru, osećanje, sreću i zaštićenost

Foto: JUAN FERNANDO YECKLE from Pixabay

Svakih 12 godina, Jupiter ulazi u Ovna, a pomaže nam da u svemu što radimo, unesemo više optimizma i hrabrosti. Šta očekuje horoskopske znake ove nedelje, otkrio je astrolog Dušan Veličković u emisiji “150 minuta” na TV Prva.

“Očekuju nas zanimljive stvari. Na nebu su trenutno u kvadratu Mars i Saturn. Mars vlada željom, a Saturn voljom. Svi imamo mnogo želja, ali nemamo volju da ih pokrenemo i onda budemo ljuti na sebe. Ako nemamo volje da uradimo neke stvari, ne treba da se ljutimo na sebe”, rekao je Dušan Veličković i dodao:

“Ono što će obeležiti ovu nedelju, to je Venera koja će za četiri dana ući u znak Lava. Počinje doba velikih letnjih ljubavi. Venera je ekspresivna, moćna, želi da se prikaže. Ovo je period u kom ćemo pamtiti neke stvari vezane za emotivni život. Jupiter u Ovnu daje optimizam, veru, osećanje, sreću i zaštićenost”, objasnio je.

Detaljna prognoza horoskopskim znacima:

Ovnovi muče muku sa novcem ili nekim finansijskim planom, čekaju ishod nekog kredita. Ne treba da se nerviraju, dobiće ono što hoće. Trenutno moraju da prebrode malu krizu i da oproste nekom ko ih je ovih dana razočarao.

Bikovima je napet period jer su Mars i Uran u njihovom znaku. Moguće je da imaju problem sa nekim državnim organom da bi realizovali neki svoj cilj ili sa nekim autoritetom na kog ne mogu da imaju uticaj. To je prolazno, dani su u pitanju kada će to da reše.

Blizancima je fantastičan period, imaju više sreće nego obično. Njihov vladar je ušao u znak koji je mnogo moćan. Ovo je početak fantastičnog perioda za kupovinu nekretnina i proširenje poseda. Možda im sledi početak gradnje kuće ili pokretanje nove firme. Rakovima je dobar period za okončavanje i završavanje finansija, Sunce u Lavu im donosi mogućnost da izuzetno dobro profitiraju.

Lavovi će blistati i sijati, popraviće finansijsko stanje. Merkur im daje genijalnost i dobre finansijske konstrukcije koje će doneti novac.

Device su domino likovi u svom najboljem izdanju. Ovaj period im je jako dobar za započinjanje novih stvari. Ovaj period je za sudbinske ljubavi, sudbinske susrete. Device, budite otvorene za sve.

Vagama je dobar period za posao, biznis i kreativnost jer im Venera u polju karijere daje mogućnost da zablistaju u poslu, posebno ako se bave umetničkim, kreativnim ili poslom koji je vezan za finansije. Slobodne Vage mogu da nađu ljubav preko posla. Ova nedelja im je jako zanimljiva i fantastična.

To važi i za Škorpije, koje treba da budu vredne i odgovorne, da zapnu malo više, da bi u septembru otputovale na neki odmor. Moj savet im je da se za sada maksimalno posvete poslu, jer im Sunce u Lavu daje mogućnost da zablistaju i da dobiju pomoć od direktora, šefa ili nekog nadređenog koji se pita za njihovu karijeru.

Strelčevima je ovo takođe dobar period za posao jer je Merkur u njihovoj kući karijere i posla. Oni mogu da potpišu neke značajne bitne papire vezane za njihov angažman u dužem vremenskom periodu. Dinamika je nestala iz partnerskih odnosa. Ovih dana im je Mesec doneo neko lepo emotivno raspoloženje.

Jarčevi koji vole da rade, ovaj period koriste da uživaju, da se venčaju. Oni koji su u braku i vezi, hoće da prošire svoj biznis i posao. Ovo im je fantastičan period za to.

Vodolije su možda mnogo planirale, ali neke stvari nikako da skockaju jer su zahtevne. Misle da su mnogo pametnije od drugih, ali ovaj period im nije naklonjen jer njihovog Saturna blokira Mars. Mars dolazi iz dubine karme, odnosno genetike. Pomeriće se i on i uskoro će se sve sklopiti i moći će da uživaju.

Ribama je ovo sjajan period za novac. Međutim, Mars im je u kući komunikacije, pa hoće malo da budu impulsivne, da budu oštre i brže na jeziku. Savetovao bih da to ne rade. Ribe, uživajte punim plućima u ljubavi, nebo vam je naklonjeno. Merkur u polju partnerstva daje utisak da vam je partner egoista, da misli samo na sebe, a ne na vas, ali to je optička varka.

Izvor: alo.rs

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x