Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UROŠ ŽIVKOVIĆ OSTAO GLADAN! Nakon promocije SLOBE RADANOVIĆA u potrazi za hranom (VIDEO) “POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči!

Počelo suđenje u odsustvu crnogorskim narko-bosovima Zviceru i Vušoviću, nastavak ročišta u Martu!

Objavio: RHT
27/02/2024 3:18 PM

U Specijalnom sudu u Beogradu počelo je pripremno ročište pred početak suđenja u odsustvu Radoju Zviceru i Nikoli Vušoviću zvanom Džoni sa Vračara, kao i 10 pripadnika njihove grupe, zbog sumnje da su pokušali da otruju muškaraca koji se nalazi u zatvoru u Crnoj Gori.

Radoje Zvicer i Nikola Vušović – Foto: MUP

Na ročištu svi optuženi su negirali kratko krivicu, a advokati su počeli sa uvodnim izlaganjima. Pripremno ročište nastavlja se 6.marta. Po završetku pripremnog ročišta sudija će zakazati glavni pretres (suđenje) kojem će javnost moći da prisustvuje.

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo sudu da spoji predmet po ovoj optužnici spoji sa predmetom protiv grupe tzv. „vračarci” u kojem je Vušović označen kao vođa grupe, i o tom predlogu će sud naknadno doneti odluku.

Vušović i Zvicer su nedostupni pravosudnim organima, kao i Nikola Milenković, dok je Dario Đorđević uhapšen u Austriji zbog krivičnih dela izvršenih na njihovoj teritoriji, zbog čega će se svima suditi u odsustvu. Optužnicom su pored Zvicera i Vušovića obuhvaćeni, Nedeljko Todorović, Dario Đorđević, Aleksandar Milošević, Nikola Milenković, Ognjen Drašković, Danilo Tešić, Bojan Šotra, Aleksandar Čović, Bogdan Dimitrijević i Dejan Rutanj.

Oni se sumnjiče da su od početka 2019. godine do 11. novembra 2022. godine na teritoriji Srbije i Crne Gore, Zvicer i Vušović organizovali organizovanu kriminalnu grupu čiji su pripadnici postali ostali osumnjičeni.

Ova grupa je, kako se sumnja za cilj imala vršenje krivičnih dela teško ubistvo, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćene proizvodnje, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, prinuda i izazivanje opšte opasnosti, a radi sticanja finansijske i druge koristi.

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner