Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva VULIN UPUTIO JASNU PORUKU: Srbija je mala zemlja, ali nije toliko mala da bi odustala od sebe i svog prava da bira prijatelje REĆI ĆE SVE ŠTO SU VIDELI: Ovo su imena novih svedoka u slučaju ubistva Danke! Prve komšije Ilića u Banjskom Polju nešto znaju?! Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora: Grupnoj predaji akreditivnih pisama prisustvovali su ambasadori ohih država! (VIDEO) DANAŠNJI HOROSKOP: Devicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić(2) dovedeni u Više javno tužilaštvo! Danas je najavljeno svedočenje NOVIH SVEDOKA ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pevačice? MINA KOSTIĆ OPLELA PO BIVŠIM PARTNERIMA: “Oni te vole, a ujedno te i mrze, toliko su jadni bili u nekim trenucima…” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pevačica otkrila šta joj je najvažnije! Vremenska prognoza za 5. jul! Danas sunčano i toplije! NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom HOROSKOP ZA 5. JUL! Evo šta će se desiti danas rakovima, Bik nikako ne sme ovo da zapostavi, Škorpiju očekuju problemi! ANABELA SE SKINULA U 49. GODINI I POKAZALA ČIME SE RASPOLAŽE: Ovo niko nije očekivao, evo kako zapravo izgleda! (FOTO) MUK U STUDIJU! VANJA MIJATOVIĆ JECALA I GRCALA U SUZAMA ZBOG STEFANA USILJANINA “Sad si me razneo!” Pevačica jedva došla sebi! DOKTORKA STROGO UPOZORAVA! Ovo je glavni znak da vam creva propadaju “SVE JE TRAJALO DUŽE” Evo u kakvom je zapravo stanju Gastoz nakon što je pušten iz pritvora!

DISKVALIFIKOVANI UČESNIK OTKRIO POBEDNIKA RIJALITIJA?! Nije mogao više da izdrži, ključa od besa nakon izbacivanja, SVE RASKRINKAO!

Objavio: RHT
18/05/2024 4:19 PM

Otkrio pobednika rijalitija?!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Danijel Dujković Munjez nedavno je diskvalifikovan iz rijaliti programa i sada je odlučio da se oglasi na društvenim mrežama kako bi podelio svoje komentare o dešavanjima u Beloj kući.

Na Instagram storiju, otkrio je da mu je žao što je osudio Anđela Rankovića i Anitu Stanojlović zbog Jovane Tomić Matore, koja ga je razočarala.

Međutim, kako je istakao u jednom delu svog obraćanja, Munjez smatra da bi upravo Stanojlovićeva trebalo da odnese pobedu ove sezone.

-Prvo, Đedović je doktor, ko god kaže da nije laže. Drugo, Matora posle sedam godina rijalitija je ozbiljan pušač ku**a Kačavende zbog čega sam u šoku! Treće, jako sam veliku grešku napravio što sam osudio Anđela i Anitu na nagovor Matore, što znači da sam glup kao k**c i naivan. Anita do pobede – napisao je Dujković.

Otkrio pobednika rijalitija?

Photo: Printscreen Instagram/santiano.munjez/Otkrio pobednika rijalitija?

Moraće da plati 50.000 evra kaznu

Podsećanja radi, Veliki šef nedavno je doneo odluku da učesnik Danijel Dujković Munjez bude diskvalifikovan iz popularnog rijaliti programa.

– Draga Elito, ovim Vas obaveštavamo da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan. On će po ugovoru snosite kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije, a Tv Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru – glasilo je pismo Velikog šefa koje je pročitao ovonedeljni vođa Ivan Marinković.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner