Background adbanner
Background adbanner

“PLAČE MI SE KAD SE SETIM”: Ovo je najtužnija pesma koju je snimila Milica Todorović

Objavio: RHT
23/06/2022 9:42 PM

Pevačica Milica Todorović je nedavno na svom Instagramu podelial interesantan snimak sa radnog odmora u Visokom gde joj je nakon održanog koncerta kolega Goran Karan priredio nezaboravno buđenje.

Instagram / milicatodorovicofficial

“Bila sam jako umorna, međutim gospodin Goran Karan ustaje jako rano, nisam imala pojma da je stigao. Oko osam ujutru čujem neko peva, peva li peva i ja kažem ”Ko sad peva da ga ubijem”. Silazim dole, a on kaže ”Vrime je bilo, da siđeš dole, da popijemo kafu”. Pevao mi je neku serenadu” – istakla je Milica.

“Uzeo je gitaru i kao ‘ajde odmah da pevamo… A ja sanjiva, naduvena, reko ‘ajde snimaj. Moju omiljenu njegovu pesmu ”Ostani” smo otpevali” – dodaje Milica.

Nedavno je bila na odmoru u Egiptu, a ovom prilikom se prisetila anegdote koju je doživela kada je prvi put putovala u Egipat.

“Ulični prodavac mi je 2009. godine kada sam prvu put bila u Egiptu sa Radetom Kovačevićem, bili smo u Šarm el Šeiku. Svi su me zvali Šakira, to im je egzotika što sam plava. Radetu su rekli da hoće da mu daju 9 kamila za mene, rekla sam da imam sestru, pa nek daju za sestru” – otkriva Todorovićeva.
Leto će provesti radno, a publika će kroz desetak dana čuti njenu novu pesmu ”Nikada nećeš znati”.

“Mislim da je to najbolja pesma u mojoj karijeri. Bila mi je jako teška za otpevati, jako je tužna i preteška je. Radi se o grčkoj obradi, spot sam radila dva dana, imam ćerkicu u spotu koja je preslatka sa plavim očima i plavim loknama. Svi koji su pogledali prvu ruku spota su se rasplakali i meni se plače kada se setim ” – zaključila je Milica.

Izvor: Pink

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x