Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SAJ PROSLAVLJA JUBILEJ! Dačić: “Pripadnici ove elitne jedinice su primer i inspiracija za sve” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će izneti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! ANJA BLA PREŠLA MILION PRATIOCA! Korisnici društvenih mreža ne veruju u njen i Bakin raskid?! MINISTAR DAČIĆ SASTAO SE SA BEATOM JANSOM “Ocenili smo da je saradnja u oblasti unutrašnjih poslova na izuzetno visokom nivou” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! STEFAN KAPIČIĆ NA OČEVU KOMEMORACIJU DOŠAO U PRATNJI MAJKE! Glumac, skrhan od bola, nije puštao njenu ruku MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pevačica! FSS NE RASPRAVLJA O SMENI PIKSIJA! Šta se ovo dešava? Veliki preokret! PREMINUO OSNIVAČ “OSVAJAČA”! Rok legenda umrla u 58. godini, uzrok smrti nepoznat! SVE ŽENE ZORANA MARJANOVIĆA! ŠOKANTNI DETALJI! Jedna je tragično završila, druga se krije, a treća… Upoznajte Godina d.o.o: Lidera u proizvodnji kvalitetnih ubrusa i toalet papira NIVES SE ISTEŽE NA TRAKTORU, CIGANOVIĆA KRAVA LUPA REPOM PO LICU! Kako li će tek biti kad KRENE IMANJE… TAČNO U PODNE “VATRENI UDAR 2024”: Predsednik Vučić sutra prisustvuje vežbi na Pasuljanskim livadama SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićevoj (VIDEO) PORODIČNA DRAMA! ĐOLE ĐOGANI O NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU! Nazvao bivšu ženom lopužom!? ALEKS U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA NAKON RASKIDA SA CAREM? Isplivala slika iz Beograda

PIKSI SMENJEN SA POZICIJE SELEKTORA REPREZENTACIJE SRBIJE! Otkaz mu je već u koverti, procurili detalji!

Objavio: RHT
26/06/2024 8:20 PM

Piksi smenjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Dragan Stojković Piksi smenjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu

Dragan Stojković Piksi biće sklonjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu. Orlovi su, podsetimo, završili takmičenje u grupi C na poslednjem mestu sa dva boda i jednim postignutim golom. Međutim, veći problem od samog rezultata predstavlja stanje u ekipi, nepoverenje igrača u odluke Piksija i generalno nezadovoljstvo reprezentativaca.

Piksi smenjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije

Mnogo faktora je doprinelo odluci Fudbalskog saveza Srbije da prekine saradnju sa Piksijem, uprkos činjenici da je on nedavno, u maju ove godine, produžio ugovor do 2026. godine. Unutrašnje tenzije i nedostatak harmonije među igračima rezultirali su lošim performansama na terenu, a povratne informacije iz svlačionice ukazivale su na ozbiljne probleme u vođenju tima.

Kapiten Dušan Tadić je više puta tokom boravka u Nemačkoj iskazao nezadovoljstvo tretmanom koji ima od Stojkovića, a sa njim su se pobunili i pojedini saigrači koji su dan nakon utakmice protiv Danske u trećem kolu došli do zaključka i odluke da su spremni da se u budućnosti ne odazivaju pozivu nacionalnog tima dok je Stojković na klupi.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sada ti isti fudbaleri pred sobom više nemaju taj problem.

Dragan Stojković je preuzeo reprezentaciju Srbije u martu 2021. godine kada je predstavljao pravo osveženje. Doneo je veliki pomak u igri Orlova koji su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo završili na prvom mestu u grupi sa Portugalom uz pobedu u poslednjem kolu protiv Portugalaca u Lisabonu za direktan plasman u Katar.

Obezbedila je Srbija i odlazak u A Ligu nacija, zatim i učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, prvom posle 24 godine. Međutim, učinak na dva velika takmičenja bio je razočaravajuć.

Hypetv.rs/E.B./Kurir

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Adaktar obmanuo naciju?! Oglasio se muzej Jugoslavije povodom Titovog odela?!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner