Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Pevačica prošla kroz HOROR, otvorila dušu pa PRIZNALA SVE

Objavio: RHT
24/01/2023 11:30 PM

Tanja Savić, poznata pevačica, prošla je kroz teško emotivno iskustvo kada joj je muž Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju bez njenog pristanka.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je iskreno govorila o ovom događaju i o agoniji kroz koju je prošla u braku.

  • Snimila sam pesmu koja je direktno pokazivala moje emotivno stanje, odnosno šta se dešava kod mene u kući i u mom ljubavnom životu. Ta pesma nosi naziv “Siroče” – rekla je pevačica.

Tanja je objavila pesmu pod nazivom “Siroče” koja direktno opisuje njeno emotivno stanje i ono što se dešavalo u njenom ljubavnom životu.

Pevačica je izrazila svoje osećaje putem muzike kao način da prebrodi ovu tešku situaciju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner