Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem”

Pevačica otkrila KO JE KRIV što nije postala velika muzička zvezda! Ena Popov otvorila dušu o krivcu!

Objavio: RHT
19/06/2024 10:05 PM

PEVAČICA O KRIVCU

U emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj Stefan Usiljanin na Hype televiziji, svoju životnu priču, uspone i padove ispričala je pevačica i voditeljka Ena Popov.

Foto: Hypetv

Pevačica Ena Popov veliku popularnost je stekla pesmom “Naivna“.

Voditelj Usiljanin je zamolio pevačicu da u njegovoj emisiji ona otpeva refren te pesme, što je i uradila.

PEVAČICA O KRIVCU

Ona iza sebe ima kako i sama kaže album jedan i jedini, i više nije želela da se bavi pevanjem.

Foto: printscreen/youtube/Hype tv/pretres/

U emisiji je priznala i da na slavljima svojih najbližih u familiji i kod svojih prijatelja uvek uzme mikrofon i vrlo rado zapeva.

Ali priznala je i da sebe nije videla u muzičkim vodama i da je njena najveća ljubav upravo posao kojim se i danas bavi, a to je voditeljstvo.

Ena radi na jednoj novosadsakoj televiziji kao tv lice, voditelj jutarnjeg programa.

Kada je reč o muzici i pevanju, voditelj je bio direktan sa pitanjima:

Foto: printscreen/Hype tv/

“Ko je kriv što ti nisi postala velika muzička zvezda?” -pitao je voditelj

“Ja” -rekla je Ena kroz smeh

“Kroz emisiju na dosta stvari si mi rekla da si ti kriva”– zaključio je voditelj

“Pa da, naravno treba preuzeti odgovornost za sopstveni život. Ja sam kriva” -rekla je pevačica

“Zato što sam odustala od toga i zato što nisam želela da se bavim time više” -rekla je pevačica

“A zašto si ulazila u taj posao uopšte?” -pitao je voditelj

“Pa to mi je bio, vratićemo se na početak emisije i na početak razgovora. Kao mala sam bila zabavljač i volela sam i da pevam i da glumim, da plešem i svašta nešto, tako da je to bilo ostvarenje nekog dečijeg sna” -izjavila je Ena na Hype tv

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS. – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner