Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

PEVAČICA NIKAKO DA PREBOLI RAZVOD OD KOŠARKAŠA: Nije spremna za novu ljubav, JOŠ SE VIĐA SA BIVŠIM

Objavio: RHT
04/04/2021 7:00 PM

Nekadašnja pevačica “Koktel benda” kaže da o novom partneru još ne razmišlja.

Pevačica Katarina Sotirović, koja se prošle godine razvela od košarkaša Aleksandra Rašića, kaže da još nije spremna za novu ljubav.

Iako je sada slobodna žena, nekadašnja pevačica “Koktel benda” kaže da o novom partneru još ne razmišlja.

– Ništa se ne dešava, nisam spremna, niti upoznajem ljude. Nije mi se slegla emotivna prašina. Neću zbog samoće da srljam u odnose. Treba biti strpljiv i čekati da sve dođe u svoje vreme – rekla je Katarina.

Katarina Sotirović – Foto: Printscreen

Ona sa bivšim mužem ima dvoje dece, sina Davida i ćerku Juliju, a kako kaže i dalje svi provode mnogo vremena zajedno.

– David mnogo bolje to podnosi, mali je pa ne razume. Dok Julija, koja ima skoro devet godina, sve shvata, i situaciju i terminologiju. Ali Saša i ja još uvek provodimo dosta vremena zajedno, i okupljamo se svi, tako da pokušavamo da što lakše svi prođu kroz tu fazu – rekla je pevačica za “Grand online”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133