Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno doneli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pevačica iznela šokantne detalje, spomenula i Milana Stankovića ODBOJKAŠI SRBIJE JOŠ JEDNOM PORAŽENI NA OI! Slovenci bolji, ali nada ipak nije izgubljena! PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA SREDU 31. JUL! Gledajte reprizu emisije “Male stvari”! Dalila nosi PRAVOSLAVNI KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promenio veru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) OVI GLUMCI IMAJU NAJVEĆE “ALATKE”! Zbog obdarenosti ove svetske zvezde reditelj morao da nađe dublera za njegovu intimnu scenu! JELENA ĐOKOVIĆ POSLALA JASNU PORUKU ZORANI I DAMIRU! Žena najboljeg tenisera sveta nije mogla da sakrije sreću! (FOTO) ANITA SE BAŠKARI U DJAKUZIJU, PIJE ŠAMPANJAC! Anđelo i starleta imaju razlog za slavlje! Troše kao ludi, nerviraju dušmane (FOTO) U ZLATANOVOJ KUĆI OKAČENA SAMO JEDNA SLIKA: “Sinovi treba da znaju odakle HRANA na stolu!” DETALJI O ŽIVOTU Ibrahimovića koje sigurno NISTE ZNALI CITY HYPE: Gastozz o pritvoru i povratku u Beograd! Tanja Savić podržala Desingericu, pa prepričala san o Coroni i Rimskom: “Sanjala sam da im kuvam, nije bilo krompira!” ŠOK OTKRIĆE O MEDALJAMA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Da li ste znali od kog su materijala napravljene? NAVIKLA NA LUKSUZ! ANELI SVE ŠOKIRALA! Starleta progovorila o Nori, niko nije znao ove detalje! (FOTO) HIT VIDEO! Nući PADA sa DASKE ZA SURFOVANJE! Kolega ga snimao, usledile PROZIVKE! (FOTO) SVE O SAOBRAĆAJNIM KAZNAMA U INOSTRANSTVU! Da li možete da ih izbegnete i prevarite sistem? Ali i gde će vas na kraju ta kazna sačekati HYPE SAZNAJE! Aca Lukas PUŠTEN IZ URGENTNOG CENTRA!

PEVAČICA POPLJUVALA KOLEGE SA ESTRADE! Do sada je ćutala, a onda saopštenjem šokirala javnost (FOTO)

Objavio: RHT
30/07/2024 1:16 PM

PEVAČICA POPLJUVALA KOLEGE SA ESTRADE!

Od kako se udala i rodila dete, skoro da je nema po tabloidima! Nadežda Biljić se povukla i poslednjih godina živi mirnim i povučenim životom u Svilajncu, rodnom gradu svog dragog Tome Panića.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Iako nije prekidala sa nastupima, jer od toga živi, Nadežda je uglavnom nastupala po Srbiji, a menadžerske poslove i zakazivanje nastupa preuzeo je upravo njen partner. Koji je i prati na nastupe, pa tako sav zarađeni novac ide u istu kasu. Međutim, posle ćutnje usledila je bura! Jer je Nadežda odlučila da unese neke promene u svoj poslovni angažman. Pa je jednim saopštenjem iznenadila i šokirala pojedine kolege, jer ih je onako fino potkačila i nagrdila.

PEVAČICA POPLJUVALA KOLEGE SA ESTRADE

foto: prinscreen/instagram/nadezda_biljic_official

Dragi moji koji me pratite i koji me pozivate da uveličam vaša privatna slavlja, već duži vremenski period sam želela da vam ovo saopštim, ali definitivno je krajnje vreme. Od sada mene isključivo prati moj bend i ne želim više biti deo ovog skrnavljenja muzike. Svaka čast izuzecima i profesionalcima, ali njih je sve manje. I samim tim ne želim više sebe, a ni vas dovoditi u situaciju da muzika na slavlju bude užasna zbog nekih polu muzičara, gde se na slavlju pevač ni ne čuje. A što je najgore, ni ne znaju pesme, pa onda mi pevači moramo da se prilagođavamo nekim nebitnjakovićima i za mene ne može da bude muzičar onaj koji nosi čepiće u ušima dok svira. A da ne pričamo o krađi bakšiša – navela je Biljićeva šta joj smeta pa upozorila svoju publiku:

– Ubuduće će mene isključivo da prati moj bend, a vi pazite koga zovete na vaša slavlja za koja godinama izdvajate novac – poručila je pevačica na svojoj zvsaničnoj instagram stranici.

E sad se postavlja pitanje šta je pevačicu navelu na ovakav potez. Ali očigledo je nešto osetila na svojoj koži i po svom džepu, pa je odmah reagovala.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner