Background adbanner
Background adbanner

Pevačica Milica Pavlović progovorila o glasinama da voli isti pol!

Objavio: rht
10/07/2021 12:50 PM

Za visegodišnje bivstvovanje na javnoj sceni Milica Pavlović se nikada javno nije izjasnila da ima dečka, a upravo zbog toga su je često povezivali i sa devojkama, o čemu je konačno odlučila da progovori.

– Ne bih imala problem da priznam da volim žene da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najlepše na svetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne ume da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku – započela je Milica.

Potom je otkrila i kako se osećala zbog natpisa u kojima su je spajali sa raznim muškarcima, ali i devojkama:

– Otkako sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i devojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom… Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene – rekla je.

Podsećamo, Milica Pavlović nedavno je uslikana u društvu Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića, što je odmah svima bio povod da ga proglase njenim dečkom, nakon čega je u javnost isplivao snimak na kom se vidi da borave zajedno u Crnoj Gori, što je dodatno podgrejalo glasine o novoj pevačicinoj romansi o kojoj je u više navrata prilikom oglašavanja ostala tajanstvena.

Foto: Printscreen/Instagram

Izvor: IDJ

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x