Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

PEVAČICA DOŽIVELA DRAMU PRED NASTUP: Oba roditelja joj završila u bolnici

Objavio: RHT
09/07/2022 3:30 PM

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Ivana Šašić doživela je pre dva dana pravu dramu kada je pred nastup njenim roditeljima pozlilo, nakon čega su oboje završili u bolnici.

FOTO: printscreen/youtube

Ivana je otkrila s kakvim se problemima suočila samo nekoliko sati pred nastup na jednom slavlju, kao i da je morala da peva iako joj nije bilo ni do čega:

– Mnogi kažu, ma lako je vama pevačima, vaš posao je lak i lep. Lep jeste, ali i težak. Radiš i kada ti nije do pesme, moraš. Eto, danas težak dan. Majka mi posle nekog snimanja leži u krevetu, tata kome je pozlilo dok je mamu doveo na snimanje, hitno sanitetom prevezen u Valjevo, srčani bolesnik. Dovezla sam mamu i tatu do bolnice, u pola sata se sve promenilo. Kući sam vratila samo mamu. Tatu su odmah odvezli za Valjevo. A, ja? Radim kao i svih ovih 29 god. Ko te pita možes li Obećas, daš reč da ceć doći raditi i to se uvek poštovalo. Da, muzičarima i pevačima i nije uvek baš veselo u glavi- napisala je Ivana na društvenoj mreži.

Ivana Šašić nedavno je prošla kroz užasan period kad se i razvela od supruga Bojana Simića koji ju je prevario:

– Čekam poziv za zvaničan razvod, da se susretnemo. Ljudi, ja ne mogu da verujem, eto mi smo pričali, sve se dešavalo šta je bilo. Ja sam prekinula svaki kontakt sa njim. On je pokušavao da dođe do mene, ali ja sam presekla u životu i ne želim više da idem dalje sa tom pričom – kazala je Ivana za Informer.

Pročitajte i: DALILA OTKRILA ISTINU O ULASKU U ZADRUGU!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner