Background adbanner
calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Lekari DAJU SVE OD SEBE da se POPRAVI STANJE BUBREGA I JETRE!” Oglasio se MENADŽER BORE ČORBE! Evo u kakvom je STANJU ČUVAJTE SE UJEDA KRPELJA! Ako niste znali prenose najsmrtonosniju bolest na svetu! POJAVIO SE SNIMAK TRENUTKA PADA HELIKOPTERA U BiH! Srušio se u Jablaničko jezero (VIDEO) ZAPROŠENA Lena Čolak! Oko pevačice ROMANTIKA I SUVI LUKSUZ! Obratila se VERENIKU: Hvala ti što si… (VIDEO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PROGOVORILA O ALKOHOLU I NARKOTICIMA! Pevačica do detalja ispričala sve pa iznenadila (VIDEO) PREDSEDNIK SRBIJE O PROJEKTU JADAR: “Ne tražim ni da ste za, ni protiv! Ponašajte se u skladu sa znanjem i obrazovanjem” ODLUKA O POVEĆANJU MINIMALCA! Poznato koliko će sada biti MINIMALNA ZARADA SEVERINU ŽELE DA PROTERAJU IZ HRVATSKE NAKON SRAMNOG POTEZA! Bura se ne stišava, društvene mreže gore, a brutalni komentari pljušte na sve strane Sergej Trifunović U ISLAMISTIČKIM MEDIJIMA BRANI SEVERINU! Pljuje Srbiju, a PROTERAN JE IZ HRVATSKE ACA LUKAS OŠTRO O GRADONAČELNICI SARAJEVA KOJA JE PODRŽALA SEVERINU: “Više voli da potroši novac građana u iznosu od 800.000 maraka nego da ima program BEZ MARKE za Novu godinu” “I mene zadrže na granici! Da li sam ja Severina?” Dačić: To su STANDARDNE PROCEDURE koje primenjuje SVAKA ZEMLJA! IGOR LAZIĆ NIGOR OTKRIO JEZIVU ISTINU! “Vidovnjak mi je rekao da sam zakopao i sebe i svoju karijeru” Bora Čorba NIJE GOVORIO sa jednim kolegom 40 godina: Otkriveni su RAZLOZI! DEČAKA (8) NA NOVOM BEOGRADU UDARILA STRUJA DOK SE IGRAO! Detalji jezive tragedije ALKARAZ PROGOVORIO O ĐOKOVIĆU PA ŠOKIRAO! “Mi nismo prijatelji…” Zorannah upoznala DEČKA preko APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE! Ismevali je zbog toga, a ovako je svima ODBRUSILA! Otkrila detalje o ZGODNOM GOLMANU

ANDREANA ČEKIĆ POKAZALA NOVE GRUDI! Operacija je uspela, pevačica je rešila zdravstveni problem i konačno može da uživa (FOTO)

Objavio: RHT
28/08/2024 8:32 AM

ANDREANA ČEKIĆ POKAZALA NOVE GRUDI!

Andreana Čekić sve je iznenadila kada je postavila sliku sa plaže, gde su se mnogi zapitali šta se desilo sa njenim bujnim poprsjem? E pa kako se šuška pevačica je zbog zdravstvenih problema i bolova morala da ode pod nož.

foto: prinscreen/instagram/andreanacekic

Naime, ona je krajem juna podvrgnuta hirurškom zahvatu kako bi rešila dugotrajni estetski problem. Ova operacija nije uključivala silikon, već je bila usmerena na smanjenje grudi. Sada, dok se nalazi u Grčkoj, pevačica je s ponosom pokazala svoj novo oblikovani dekolte, a reakcije i pohvale ne prestaju da stižu.

ANDREANA ČEKIĆ POKAZALA NOVE GRUDI?!

Andreana je smanjila svoje prirodne grudi jer je već neko vreme imala probleme sa kičmom, a i smatrala je da bi joj nešto manje grudi bolje stajale i da bi se u svakom smislu bolje osećala. Dugo je razmišljala dok se nije odlučila na ovaj korak. Ona je operaciju imala pre više od mesec dana, tempirala je da to bude pre udarnog letnjeg perioda kad peva skoro svakodnevno. Oporavak je baš lepo prošao, ona se stvarno super osećala već nekoliko dana nakon zahvata. Sada je baš zadovoljna. A raduje je i to što je morala u šoping da nabavlja novu garderobu.

foto: prinscreen/instagram/andreanacekic

Dok njene koleginice pokušavaju da što više uvećaju svoje poprsje, Andreana je jedna od retkih koja je uradila baš suprotno. I kako je najbližima rekla ne kaje se.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/alo/telegraf/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner