Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PISAĆU I BAJDENU I PUTINU I SIJU” Predsednik Srbije o diplomatskoj borbi koja sledi: “Do kraja novembra imaću susret sa oko 60 svetskih lidera” “NEĆEMO PROGLASITI OKUPACIJU DELA NAŠE TERITORIJE” Vučić pročitao objašnjenje pravnika NADA MACURA: “Imam mnogo neprijatelja, ne mogu da mi oproste što se nisam zapustila” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Pevačica skočila USRED EMISIJE “Šta radiš to?” Prekid snimanja, a onda usledilo LUDILO! “Živela sam U DOMU!” Popovska otkrila NEPOZNATE DETALJE o sebi! Oplela po Heniju: Ima NEGATIVNE MISLI! OVO SU MERE KOJE SRBIJA ZAHTEVA PO PITANJU KOSOVA I METOHIJE! Predsednik Srbije ih podelio u 5 ključnih tačaka “ONI SU PRIZNALI NEZAVISNOST I TA PRIČA ZA NJIH JE ZAVRŠENA” Predsednik Srbije se obraća javnosti: “Samo najsnažniji su ostali na našoj strani” PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NINE KOVAČEVIĆ, PRODUCENTKINJE TELEVIZIJE PINK koja je UDARILA DEVOJČICU na pešačkom prelazu u alkoholisanom stanju u Vojvode Stepe “ALBANCI SU VIDELI SVETLO NA KRAJU TUNELA” Vučić poručio: “Mi nismo razumeli šta se zbiva u svetu, tragičnu cenu smo platili” PORODILA SE KARDI BI! U porodilište došao i njen muž od kog se razvodi (FOTO) “KOSOVO JE NAJSKUPLJA REČ ZA SVAKOG SRBINA” Predsednik Srbije se obraća povodom krize na KiM PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR! Ne propustite podkast Snežane Dakić – SADA I OVDE! OVIH 5 ZNAKOVA MENJA ŽIVOT! Ništa više neće biti isto, očekute lom! POKUŠAJ PLJAČKE BANKE U CENTRU BEOGRADA! Radnik obezbeđenja udaren PIŠTOLJEM u glavu! Ovaj simptom raka se javlja nakon seksa! Onkolozi otkrili prva 3 znaka koja su za uzbunu VAŽNO OBRAĆANJE VUČIĆA JAVNOSTI! Predsednik tačno u 18 sati o trenutnoj situaciji na Kosmetu

PEVAČ TEŠKA SRCA PROGOVORIO O BOLESNOJ ĆERKI! “Moja Jasmina je invalid od rođenja”

Objavio: RHT
13/09/2024 11:26 AM

PEVAČ TEŠKA SRCA PROGOVORIO O BOLESNOJ ĆERKI!

Era Ojdanić godinama je prisutan na estradnom nebu, a malo ko zna detalje iz njegovog privatnog života. Uglavnom je u prvi plan stavljao sina i unuke, dok ćerku Jasminu skoro nikada nije spominjao.

Photo: Hype TV

Pevač ima ćerku Jasminu koja je invalid od rođenja. Kako je ispričao, ona je rođena kao zdrava beba, ali greškom babica, njoj je oštećen moždani nerv, zbog čega otežano priča.

– Jasmina je invalid od rođenja. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. Nju su babice na rođenju izvlačile na vakum i eto. Odmalena je vreme provodila sa mojom majkom. Baba Radina je u stvari nju odgajila više nego moja žena i njena majka Ljupka. Tako je bilo, jer je Ljupka radila godinama, ovde u motelu, tako je to bilo… – priča teškim glasom Era. On je zatim dodao da njegova naslednica ima samo problema sa govorom. 

– Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, ali, hvala Bogu, nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene. Hvala Bogu, nije tako, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše – objasnio je teška srca pevač.

Nikada se nije žalio i išao na tu tužnu priču o svojoj mezimici, već je svoju tugu držao u svoja četri zida.

Hypetv.rs/informer/J.V.

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner