Background adbanner
Background adbanner

Pevač Sloba Radanović otvorio dušu i otkrio da lagano preživi dan i sa 300 dinara!

Objavio: RHT
21/07/2021 8:19 AM

Slobodan Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin već dve godine žive u stabilnoj emotivnoj vezi, a za našu Kurir televiziju otkrili su kako njihova zajednica funkcioniše – oko čega se svađaju i ko je zadužen za kućne poslove.

Sloba Radanović-Foto:Printscreen

– Što bi mi smetalo što je momci gledaju. Dokle godi ima poverenja, ne smeta mi. Najviše se vađamo oko sitnica, nemamo neke krupne svađe. Uglavnom je to zbog nečega što je ostavljeno tamo gde ne treba – kaže Sloba.

Kada su u pitanju kućni poslovi kaže da nema nikakav problem da ih radi:

– Živeo sam sam dosta dugo, sve znam, ali ako ne moram, ne radim. Ja sebe ne doživljavam zvezdkm, vodim normalan život i družim se sa normalnim ljudima – kaže Sloba i navodi da nije istina da se uobrazio.

Sloba Radanović-Foto:Printscreen

Njegovo učešće u rijalitiju pomoglo mu je dosta, ali mu je i danas žao što je morao da prođe kroz taj vidm marketniga. Kako su se u vreme korone njegove kolege žalile na finanskijsko stanje, pevač skomno kaže da dan možeda preživi i sa 300 dinara.

– Ja dan mogu da preživim i sa 300 dinara. Dokle god postoje ljudi koji preživljavaju dan, a nemaju nikakva primanja, zašto ja ne bih mogao – rekao je Sloba i oduševio sve.

Izvor: Insformer

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x