Background adbanner
Background adbanner

Pevač Sloba Radanović otvorio dušu i otkrio da lagano preživi dan i sa 300 dinara!

Objavio: rht
21/07/2021 8:19 AM

Slobodan Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin već dve godine žive u stabilnoj emotivnoj vezi, a za našu Kurir televiziju otkrili su kako njihova zajednica funkcioniše – oko čega se svađaju i ko je zadužen za kućne poslove.

Sloba Radanović-Foto:Printscreen

– Što bi mi smetalo što je momci gledaju. Dokle godi ima poverenja, ne smeta mi. Najviše se vađamo oko sitnica, nemamo neke krupne svađe. Uglavnom je to zbog nečega što je ostavljeno tamo gde ne treba – kaže Sloba.

Kada su u pitanju kućni poslovi kaže da nema nikakav problem da ih radi:

– Živeo sam sam dosta dugo, sve znam, ali ako ne moram, ne radim. Ja sebe ne doživljavam zvezdkm, vodim normalan život i družim se sa normalnim ljudima – kaže Sloba i navodi da nije istina da se uobrazio.

Sloba Radanović-Foto:Printscreen

Njegovo učešće u rijalitiju pomoglo mu je dosta, ali mu je i danas žao što je morao da prođe kroz taj vidm marketniga. Kako su se u vreme korone njegove kolege žalile na finanskijsko stanje, pevač skomno kaže da dan možeda preživi i sa 300 dinara.

– Ja dan mogu da preživim i sa 300 dinara. Dokle god postoje ljudi koji preživljavaju dan, a nemaju nikakva primanja, zašto ja ne bih mogao – rekao je Sloba i oduševio sve.

Izvor: Insformer

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x