Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) “NE ŽELIM SADA…” Marija Kulić besna i van sebe za Hype TV nakon što je Miljana AB*RTIRALA DETE! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DETE! Izdato zvanično saopštenje! ”OSEĆAM SE LOŠE POSLEDNJIH MESECI” Dunja Jovanić objavom zabrinula pratioce! Roni gorke suze zbog ovoga! Šta se dešava?! (FOTO) OVAJ GRAD GORI U SRED OKTOBRA! Izmerana ogromna temperatura Veliki požar na Voždovcu! Gori krov kuće, vatrogasci na licu mesta PEVAČ SE OTVORIO ZA UNUKIN PRVI ROĐENDAN I KRŠTENJE! A za ovaj svečani čin porodica odredila poseban kodeks oblačenja za sve zvanice “NAJVIŠE HEJTOVA DOBIJAM zato što sam KRINDŽ!” Zera u CarCastu sa Va Vanom ekskluzivno o aktuelnim temama, dotakla se i SUKOBA SA BRESKVICOM (VIDEO) SOFIJA JE HLADNA I PERFIDNA?! NJENA MAJKA NE SMATRA DA JE ONA LJUBAVNICA! Progovorila o osećanjima prema Terzi! Ovo je razlog što je preotela verenika trudnoj ženi! HAOS NA GRČKOM OSTRVU! Zbog greške barmena turisti završili u bolnici! Reagovala i policija ŽENA DARKA LAZIĆA NA METI SRAMNIH KOMENTARA POSLE POROĐAJA! Evo kako je odbrusila hejterima (FOTO) Vučić: Srbija potpisuje UGOVOR SA AMERIČKOM KOMPANIJOM! Dolaze gigavati iz solara! JELENA TOMAŠEVIĆ O PREKIDU SA BOSILJČIĆEM:”Stvarno, ja da ispadam jadnica” ŠOK IZDANJE SELENE GOMEZ! Pevačica u ovom izdanju uhvaćena u centru Njujorka (FOTO) HITNO SAOPŠTENJE! Odložena Skupština FK Partizan! Evo o čemu se tačno radi TUGA! PEVAČ OSTAO BEZ BUBREGA! Evo ko mu je spasio život i davao pare

“Ništa od razvoda, Slađa mi je sve oprostila! Kupio sam joj narukvicu od 5.000 evra”: Đani otkrio istinu o raspadu braka!

Objavio: RHT
10/10/2024 9:30 AM

Đani otkrio istinu o raspadu braka!

Radiša Trajković Đani pojavio se sinoć u jednom prestočkom klubu gde je sa svojom koleginicom Stojom održao nastup.

foto: Hype TV

Pevač je bio poprilično raspoložen i nasmejan, ali nije baš puno želeo da priča za medije. Pa je kratko prokomentarisao zajednički nastup sa Stojom, sa kojom ima duetsku pesmu “Biću tvoja”.

Drago mi je što sam nastupio sa koleginicom Stojom. Moram da kažem da nisu tačne priče da smo se mi nešto svađali. To ništa nije tačno – rekao je Đani, a onda se dotakao priča koje svakodnevno kruže a tiču se njegovog braka sa Slađom.

Đani otkrio istinu

– Naš brak je stabilan. Neću sigurno posle 30 godina braka da se razvodim. Nek pričaju ljudi. Tačno je da je Slađa mnogo trpela u našem braku, ali je i mnogo praštala. Eto juče sam je častio, kupio sam joj narukvicu jednog poznatog brenda koju sam platio 5.000 evra. Stalno je obasipam poklonima. A ostatak novca ulažemo u stanove – objasnio je pevač. I tako na neki način stavio tačku na sve jače glasine o njegovom neverstvu i raspadu braka sa Slađom.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner