Background adbanner
Background adbanner

PEVAČ PRIZNAO ČEGA SE NAJVIŠE UPLAŠIO DOK JE PEVAO SA NATAŠOM BEKVALAC!

Objavio: rht
02/08/2021 4:43 PM

Frontmen “Magla” benda Vladan Savić bio je gost u emisiji “Hajpovanje” kod glumice i voditeljke Jovane Andrić Popović na “Hype” televiziji.

Jovana Andrić i Vladan Savić-Foto: Hypetv.rs

Voditeljka i pevač su se dotakli raznih tema vezanih za bend, kolege estradu i muziku ali i saradnju “Magla” benda sa jednom od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora Natašom Bekvalac.

Poznato je da su najveći hit “Magla” benda “Neprijatelj” otpevali upravo Nataša i Vladan te da ovu pesmu i dan danas po klubovima peva celi region, a popularni pevač je sada otkrio i jednu anegdotu vezanu za njegovo gostovanje na koncertu Nataše Bekvalac u Areni.

Nikada se ne spremam za nastup, ali za na Natašinom koncertu mi je samo prolazilo kroz glavu da ne zaboravim tekst kad stanem pored nje. Nataša je ozbiljan car- rekao je Vladan Savić u Hajpovanju.

POGLEDAJTE CELI INTERVJU KOJI JE PEVAČ MAGLA BENDA DAO JOVANI:

Autor: Hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x